.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Teški zločini, 2. - 3. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

3. sez., 1. - 2. ep. - 2. rujna

U premijeri treće sezone, kad nestanu jedan otac i njegovo dvoje djece, ekipa ih mora brzo pronaći, a putem otkriva mnoštvo užasnih obiteljskih tajni. U međuvremenu, Raydor daje sve od sebe kako bi vjerovala Rustyju kad on počne odlaziti sam na sumnjiva putovanja. U povremenoj gostujućoj ulozi pojavljuje se KATHE MAZUR kao Andrea Hobbs, zamjenica okružnoga tužitelja (DDA) i praktična tužiteljica.

Ubrzo nakon što ga puste iz zatvora, čovjeka koji je tvrdio da je nevin pronađu ubijena. Žrtvin je slučaj ponovno otvoren, a ekipa se trudi riješiti 17 godina staro ubojstvo. Na Raydorino iznenađenje, Rusty priznaje razlog njegove nedavne sumnjive aktivnosti. Među povremenim gostujućim ulogama tu su KATHE MAZUR kao zamjenica okružnoga tužitelja Hobbs, RANSFORD DOHERTY (Završni udarac) kao mrtvozornikov istražitelj Kendall i EVER CARRADINE (24, Once and Again) kao Rustyjeva majka Sharon Beck.

3. sez., 3. ep. - 3. rujna

Pred Odjelom za teška ubojstva novi je izazov jer moraju riješiti ubojstvo psa kojem je njegova preminula vlasnica ostavila imanje vrijedno 20 milijuna dolara. Uz pomoć kvazidetektiva Jonathana Bairda, znanoga kao Dick Tracy (u gostujućoj ulozi je ANDREW DALY – Završni udarac, Silicijska dolina, MADtv), slučaj dobiva novi obrat kad ekipa počne sumnjati da je kod smrti vlasnice toga psa, bogate nasljednice, počinjen zločin.


 Tagovi