Teški zločini, 2. - 3. lipnja

Teški zločini 4. sezona epizode - 13
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 17. - 18. ep. - 2. lipnja

Kći profesionalnog igrača bejzbola nestane, a istraga vodi tim Teških zločina do samih granica pravnoga sustava. Rusty se nađe u iznimno nezgodnom položaju kako se Slider (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY) približava posljednjoj fazi svoga suđenja.

Sharon i tim traže rastrojenog ubojicu koji snima vlastiti film, u kojem glume njegove žrtve. Nova romanca dobiva krila.

4. sez., 19. - 20. ep. - 3. lipnja

Mlada žena i njezin trogodišnji sin ubijeni su vatrenim oružjem dok su se vozili teritorijem bande u autu krive boje, a pištolj kojim su ubijeni ubrzo je povezan s najmučnijim nizom neriješenih ubojstava u povijesti losanđeleske policije. Dok kapetanica Sharon Raydor i ostatak njezina odjela pokušavaju riješiti misterij, Amy Sykes uspostavlja nelagodan savez s osramoćenim bivšim policijskim detektivom koji ima korumpiranu prošlost.

Sharon i Teški zločini žure se kako bi kapitalizirali šokantno otkriće iz crkve. Stephina (povremena gostujuća glumica JULIE ANN EMERY - Fargo, U tuđoj koži, Hitch) i Sanchezova veza razvija se kako se zbližavaju zbog gubitka svojih voljenih. Rusty doznaje od Provenze da je bivši njegove biološke majke Gary u bijegu od pravde. A Taov stari partner previše ga forsira.

Seriju 'Teški zločini' pratite subotom i nedjeljom navečer na Domi TV.

 Tagovi