.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Teški zločini

Teški zločini 3. sezona exposed
14.04.2016. 14:18, DomaTV komentiraj pošalji video

NEDJELJA 00.30(Major Crimes), SAD, 2014., kriminalistička serija

3. sezona, 19 epizoda

Izvršni producenti: James Duff, Greer Shephard, Michael M. Robin, Rick Wallace, Adam Belanoff, Leo Geter

Glume:

Mary McDonnell - kapetanica Sharon Raydor
G.W. Bailey - poručnik Louie Provenza
Tony Denison - poručnik Andy Flynn
Michael Paul Chan - poručnik Mike Tao
Raymond Cruz - detektiv Julio Sanchez
Phillip P. Keene - Buzz Watson
Kearran Giovanni - detektivka Amy Sykes
Graham Patrick Martin - Rusty Beck

Doma TV donosi treću sezonu uspješne američke kriminalističke serije o detektivima i tužiteljima koji surađuju kako bi se što uspješnije borili protiv kriminala u Los Angelesu. Kapetanica Sharon Raydor (Mary McDonnel) i njezin tim u ovoj će se sezoni suočiti s mnogim novim profesionalnim, ali i osobnim izazovima.

Teški zločini 3. sezona epizode - 8


Ova popularna kriminalistička serija istražuje kako američki pravosudni sustav pristupa umijeću postizanja nagodbi, i to kroz suradnju policije i tužiteljstva koji zajedno pokušavaju izgraditi slučajeve protiv kriminalaca koji su počinili teške zločine. Kapetanica Sharon Raydor (Mary McDonnell) predvodi Odjel za teške zločine, poseban odjel policije Los Angelesa koji se bavi zamršenim i posebno osjetljivim slučajevima. Njezin tim istražitelja uključuje Provenzu (G. W. Bailey) koji ima dugogodišnje iskustvo rada u Odjelu; Andyja Flynna (Tony Denison) koji je vrlo strastven prema svojem poslu i ponekad dopusti da njegovo prijateljstvo s Provenzom stane na put rješavanja slučajeva; stručnjaka za tehnologiju Mikea Taoa (Michael Paul Chan); detektiva Julia Sancheza (Raymond Cruz) koji razumije složenost odnosa između zaraćenih uličnih bandi i čija je pojava često zastrašujuća osumnjičenima; ratnu veteranku i detektivku Amy Sykes (Kearran Giovanni), kao i mrtvozornika dr. Moralesa (Jonathan Del Arco), čiji smisao za humor olakšava jezivu atmosferu u prostoriji za autopsije. Timu pomaže i Russell Taylor (Robert Gossett), Raydorin šef. Osim njih, tu su još i Buzz Watson (Phillip P. Keene), koji je zadužen za pohranu dokumentacije Odjela. Buzz je nerijetko zadužen i za čuvanje Rustyja Becka (Graham Patrick Martin), tinejdžera i bivšeg beskućnika o kojemu sada skrbi kapetanica Raydor.


Tim će se u mnogim slučajevima suočiti s moralnim dvojbama i bit će prisiljeni birati između moralno ispravnoga i onoga što im nalaže zakon. Tijekom sezone, vidjet ćemo kako će ovaj elitni tim rješavati nove slučajeve, koji uključuju istragu ubojstva surogat majke koja je trima različitim parovima obećala dijete, a bavit će se i uličnim bandama, nestalim članovima obitelji i dojavama o mogućim teškim zločinima.

Teški zločini 3. sezona epizode - 12

Nagrade i nominacije:

• IMAGEN FOUNDATION AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji najbolje dramske TV serije

• PRISM AWARDS
- 2015. – nagrada za najbolju epizodu dramske serije koja prikazuje zloporabu narkotika ('Letting it Go')

• ASCAP FILM AND TELEVISION MUSIC AWARDS
- 2015. – nagrada za najbolju televizijsku seriju


O glumcima:

MARY McDONNELL
(kapetanica Sharon Raydor)

Teški zločini 3. sezona likovi - 4

McDonnell je poznata po radu na filmu, televiziji i u kazalištu. Prvi je put nominirana za nagradu Oscar za sporednu glumicu za ulogu bjelkinje koju su odgojili Sijuksi u 'Plesu s vukovima' Kevina Costnera. Za tu je ulogu nominirana i za Zlatni globus. Nominirana je za Oscar za najbolju glumicu i za Zlatni globus i za utjelovljenje paraplegične zvijezde sapunica u kritički hvaljenom filmu 'Zlatna ribica' Johna Saylesa. Njezina bogata filmografija obuhvaća kultni hvaljeni film 'Donnie Darko' s Jakeom Gyllenhaalom, 'Nolu' 'Dan nezavisnosti' s Billom Pullmanom i Willom Smithom, 'Blue Chips', 'Uhode' s Robertom Redfordom, Sidneyjem Poitierom i Benom Kingsleyjem, 'Crni ponedjeljak' i 'Vrisak 4'.
McDonnell je naširoko hvaljena za ulogu predsjednice Laure Roslin u nagrađivanoj seriji 'Battlestar Galactica'. Također je nominirana za Emmy za gostujuću ulogu u seriji 'Hitna služba'. Na televiziji smo je gledali i u adaptaciji drame Arthura Millera 'The American Clock', seriji 'High Society' i kritički hvaljenim TV-filmovima, a glumila je i u 'Uvodu u anatomiju'.


G. W. BAILEY
(poručnik Provenza)

Teški zločini 3. sezona likovi - 6

Bailey se može pohvaliti s četiri desetljeća karijere u kojoj je stvorio niz nezaboravnih i osebujnih likova. Rodom Teksašanin, Bailey je započeo studij na Texas Tech Universityju i započeo profesionalnu karijeru na prestižnom Actors Theatre of Louisville. Nakon dolaska u Los Angelesu Bailey se pojavio u nizu gostujućih uloga u serijama, a nastavio je i s radom u kazalištu. Gledali smo ga u serijama kao što su 'MASH', 'The Jeff Foxworthy Show' i 'St. Elsewhere'.
Baileyjeva filmska karijera započela je s 'Policijskom akademijom', a procvjetala ulogama u filmovima kao što su 'Mannequin', 'Provalnica' i 'Rustlerova rapsodija'. Vratio se na studij sredinom 1990-ih i diplomirao na Texas State Universityju. Baileyjeva istinska strast njegova je uloga predsjednika zaklade Sunshine Kids Foundation, neprofitne organizacije posvećene djeci oboljeloj od raka.


TONY DENISON
(poručnik Andy Flynn)

Teški zločini 3. sezona likovi - 8

Denison je na televiziji debitirao u kritički hvaljenoj seriji 'Kriminalističke priče'. Za ulogu Raya Luce dobio je niz pohvala, uključujući i priznanje časopisa Time za najboljeg televizijskog negativca 1980-ih. Denison se otad pojavio u više od dvadeset filmova, uključujući 'Art of Revenge', 'Deadly' i 'Little Vegas'.
Također je skupio impresivan niz televizijskih nastupa u serijama kao što su 'CSI', 'Zločinački umovi', 'Bostonsko pravo', 'JAG', 'Zaboravljen slučaj', 'O. C.', 'Hitna služba' i 'Čarobnice'. Gledali smo ga i u ulogama u dramskim serijama 'Zakon braće' te u stalnoj ulozi u ESPN-ovoj seriji 'Playmakers'.
Denison je posvećen pomaganju drugima kad god je moguće i daruje svoje slobodno vrijeme zakladi Sunshine Kids Foundation koja ostvaruje snove kronično oboljelim i nepokretnim mladim ljudima, a vodi je druga zvijezda serije, G. W. Bailey.


MICHAEL PAUL CHAN
(poručnik Mike Tao)

Teški zločini 3. sezona likovi - 1

Chan je odrastao u Richmondu u Kaliforniji, a prije nego što je postao glumac, svirao je u nekoliko rock-bendova. Iza sebe ima više od 300 epizoda serija i 35 igranih filmova, uključujući 'Probuđenu savjest' s Alom Pacinom i Russellom Croweom, 'Zanimanje špijun' s Robertom Redfordom i Bradom Pittom, 'Čuvar zakona', 'Dan ludila' te kritički hvaljenu adaptaciju 'Klub sretnih žena'. Radio je pod redateljskom palicom legendarnih filmaša Michaela Manna u 'Kradljivcu' i 'Robbery Homicide Divisionu'.
Na televiziji se Chan pojavio u animiranoj seriji 'The PJs' Eddieja Murphyja te je imao stalnu ulogu u hvaljenoj seriji 'Prikraćeni'. Nedavno smo ga gledali u seriji 'Kosti', a posudio je i glas u jednoj epizodi 'Simpsona'.

 


RAYMOND CRUZ
(detektiv Julio Sanchez)

Teški zločini 3. sezona likovi - 3

Cruz je glumio u više od 30 igranih filmova, a na televiziji je utjelovio širok spektar likova. Njegov filmski rad uključuje uloge u filmovima 'Katastrofa' s Anne Hathaway, 'Dan obuke' s Denzelom Washingtonom, 'Osveta' s Arnoldom Schwarzeneggerom, 'Alien: Uskrsnuće' sa Sigourney Weaver i 'Neposredna opasnost' s Harrisonom Fordom.
Na televiziji smo ga gledali u više nastavaka serija 'Na putu prema dolje', 'Zovem se Earl', 'Labirint zločina', 'Odjel', '24' i 'Reži me'. Također smo ga gledali u gostujućim ulogama u nizu popularnih serija kao što su 'CSI', 'Njujorški plavci', 'Pravda za sve', 'Zvjezdane staze i 'Dosjei X'.


PHILLIP P. KEENE
(Buzz Watson)

Teški zločini 3. sezona likovi - 5

Keene, koji tečno govori španjolski i njemački, diplomirao je povijest i povijest umjetnosti na Sveučilištu u Kaliforniji u Los Angelesu, a stekao je i pilotsku dozvolu prije nego što se odlučio posvetiti glumi uzimanjem sati poduke kod Howarda Finea i Tonyja Sepulvede. Njegovi prethodni televizijski angažmani uključuju seriju 'Home' i gostujuću ulogu u seriji 'The DA'. Na filmu je debitirao u 'Role of a Lifetime' Tonyja Alde.

 

 

 

 


KEARRAN GIOVANNI
(detektivka Amy Sykes)

Teški zločini 3. sezona likovi - 2

Rođena u Lafayetteu u Louisiani, Giovanni je provela pola djetinjstva u srcu cajunske kulture, a ostatak formativnih godina u gradiću Katy u Teksasu. Giovanni se 2004. preselila u New York, gdje se pridružila glumačkoj ekipi 'Kralja lavova' na Broadwayju na osam mjeseci. Ovaj debi bio je tek početak, a zatim je glumila u nekoliko broadwayskih produkcija, uključujući 'Chitty Chitty Bang Bang' i 'Uhvati me ako možeš'.
Giovanni je debitirala u glavnoj ulozi kao Helene u 'Sweet Charity' i bila je nominirana za nagradu Astaire za ulogu u 'Momci i djevojke' 2009. godine. Početkom 2013. u CW-jevoj seriji 'Ljepotica i zvijer' dobila je gostujuću ulogu Mirande Bishop, odane i tajanstvene supruge policijskog kapetana Joea Bishopa.
Giovanni je aktivno uključena u zakladu Sunshine Kids Foundation koju je osnovao njezin kolega i prijatelj iz Teških zločina G. W. Bailey.


GRAHAM PATRICK MARTIN
(Rusty Beck)

Teški zločini 3. sezona likovi - 7

Martin je rođen u Thibodauxu u Louisiani. U dobi od osam godina pohađao je ljetni kamp French Woods Festival of the Performing Arts u Hancocku u New Yorku, gdje je i započeo svoju glumačku karijeru. Otada je nastupio u više od 25 mjuzikala i predstava. 2003. Martin je dobio prvu svoju profesionalnu kazališnu ulogu u predstavi 'Mrs. Bob Cratchit’s Wild Christmas Binge' za koju je nominiran za najbolju dječju izvedbu za Big Easy Awards 2004.
Martin se preselio u New York 2005., gdje se s kazališta preusmjerio na film i televiziju. Početni rad na reklamama ubrzo je dovelo do gostujuće uloge u seriji 'Zakon i red: Zločinačke namjere'. Istodobno je pohađao umjetničku srednju školu. Nakon što je proširio svoj životopis, Martin se seli na zapad 2007. i na prvoj audiciji u Los Angelesu dobiva stalnu ulogu u humorističnoj seriji 'The Bill Engvall Show'. Martina smo gledali u gostujućim ulogama u brojnim serijama, uključujući 'Završni udarac', 'Ljubavni ugriz', 'iCarly' i 'Jonas'. Također se pojavio u nekoliko nezavisnih filmova.
Martin također glumi preminulog sina Anne Nicole Smith u 'The Anna Nicole Story' Gledali smo ga i u posljednje tri sezone humoristične hit-serije 'Dva i pol muškarca' s Charliejem Sheenom i Ashtonom Kutcherom.


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Navy CIS, 8. sezona
Navy CIS
13.04.2017 / 16:07
Osumnjičeni
Osumnjičeni
14.04.2017 / 09:03
Mentalist 5. sezona exposed
Mentalist
22.03.2017 / 12:21
Prijatelji 1. sezona epizode - 11
Prijatelji
17.04.2017 / 11:52

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se