Teški zločini, 19. - 20. svibnja

img placeholder
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 9. ep. - 19. svibnja

Kad video s YouTubea na kojem okrvavljeni, polugoli muškarac hoda sredinom ulice s pištoljem u ruci postane viralan, Teški zločini moraju otkriti je li žrtva bila nečijom metom ili je riječ o potencijalnom samoubojstvu. Rusty moli Sharon za pomoć kad napokon pronađe brata Alice Herrere Gustava. U gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, RANSFORD DOHERTY, BRANDON BARASH, RENE ROSADO, SALLY PRESSMAN, TESSIE SANTIAGO i LANE GARRISON.

4. sez., 10. ep. - 19. svibnja

Nakon što Teški zločini identificiraju žrtvu ubojstva kao sina sutkinje Vrhovnog državnog suda poznate po tome što je nemilosrdna prema kriminalcima (gostujuća glumica PATRICIA WETTIG – Braća i sestre, Thirtysomething), ekipa pregledava njezine tekuće slučajeve, među kojima su arijska motociklistička banda i, na njihovo veliko iznenađenje, povezanost s nestankom jednoga 13-godišnjega dječaka. U gostujućim ulogama pojavljuju se i MALCOM-JAMAL WARNER, RANSFORD DOHERTY, RENE ROSADO, SONYA LESLIE, NICK CLIFFORD, MARK DERWIN i AIDAN BLAIN.

4. sez., 11. ep. - 20. svibnja

Četvero velikih bogataša ostavljeno je da umru ispred hitne službe u bolnici u zakučastom ubojstvu koje vodi kroz nevjerojatan popis sumnjivaca – uključujući srednjoškolku (gostujuća glumica HOPE LAUREN) s lozinkom iPhonea svoga oca, dijabetičnoga vozača (gostujući glumac JOHN BISHOP), vlasnika nekoliko parkirališta u L. A.-u (gostujući glumac FRANCOIS CHAU) i tajanstvenu ženu sa sjajnim nogama (gostujuća glumica LAUREN STAMILE) koja podmetne nogu poručniku Andyju Flynnu na putu u Meksiko. U međuvremenu, Rusty istražuje tabu temu za svoju sljedeću priču na "Identitetu". U gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, RON MARASCO i KATIE AMANDA KUEHN.

4. sez., 12. ep. - 20. svibnja

Sharonin bivši, Jack Raydor (povremeni gostujući glumac TOM BERENGER), opet se vratio, kao branitelj čovjeka koji pokušava povući priznanje za ubojstvo svoje žene. Video snimljen u zadnji čas koji navodno pruža branjeniku alibi upozorava tim Teških zločina na moguću zavjeru. U međuvremenu, Rusty intervjuira Slidera (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY - Bunheads), a Flynn još živi sa Sharon zbog svoje ozljede.

Seriju 'Teški zločini' pratite subotom i nedjeljom navečer na Domi TV.
 Tagovi