Teški zločini, 18. - 22. veljače

teški zločini
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

1. sezona, epizoda 4 - 5 - 18. veljače

Slučaj ubojstva u koji je umiješana izraelska mafija i samoproglašeni „intuitivni životni strateg“ (gostovanje zvijezde MICHAELA WEATHERLYJA -- NCIS) Teške zločine tjera da udruže snage s FBI-em. Uz to, Provenza se otvara osumnjičeniku u jednom od rijetkih slučajeva njegove ranjivosti. Rustyjev prvi dan škole ne ide po planu.

U slučaju otmice koja je postala ubojstvo ekipa je pod pritiskom i mora raditi brzo dok još netko nije nastradao. Zamjenica okružnog tužioca Andrea Hobbs (ponovno pojavljivanje gostujuće zvijezde KATHE MAZUR – Završni udarac) od velike je koristi za slučaj. Istodobno, DNK-analiza dokazuje da je Rusty povezaniji s pravosudnim sustavom negoli je to itko očekivao.

1. sezona, epizoda 6 - 7 - 19. veljače

Kad se na teritoriju bande dogodi pucnjava s kobnim posljedicama, kapetanica Raydor hrabro čini korak kojim si može ugroziti karijeru, sve to da bi zaštitila detektivku Sykes. Istodobno, Rusty jasno govori da ne želi upoznati biološkog oca.

U slučaju u kojem u prvi plan izbijaju politička pitanja, Teški zločini teškom mukom sprečavaju curenje važnih i povjerljivih podataka. Da stvari budu još gore, socijalna služba dolazi do šokantnog otkrića u vezi s Rustyjem. Gostujuća zvijezda IAN BOHEN (Mladi vukodlak, Kraljevi bijega) pojavljuje se u ulozi Daniela Dunna.

1. sezona, epizoda 8 - 9  - 20. veljače

Kad nakon osam godina sud poništi presudu za ubojstvo, Tao je prisiljen preispitati svoje postupke u prošlosti. Rusty se bori ne bi li bio to što jest tijekom prvog izlaska s ocem, Danielom Dunnom (gostujuća zvijezda IAN BOHEN).

Muškarac iz Las Vegasa pronađen je mrtav. Uzrok smrti navodno je predoziranje drogom, ali činjenice postaju sve nejasnije jer se pojavljuju čudni detalji. Za to vrijeme, zbog niza neobičnih događaja, Rusty i Raydorica pitaju se mogu li vjerovati Dunnu (gostujuća zvijezda IAN BOHEN).

1. sezona, epizoda 10; 2. sezona, epizoda 1 - 21. veljače

U posljednjoj epizodi prve sezone, kad mirna ceremonija završi nečijom smrću, Teški zločini i FBI udružuju snage da bi pronašli opasnog snajperista. Uz to, Raydorica pregovara oko stvari kojima ne može pobjeći ni Provenza.

U nastavku druge sezone, odjel pokušava izvući priznanje nakon što je trudna supruga uglednog filmskog redatelja pronađena mrtva. U međuvremenu, kad su stvari pod Raydoričinim vodstvom počele sjedati na mjesto, nova zamjenica javnog tužioca Emma Rios preispituje Raydoričine namjere u ulozi Rustyjeve skrbnice.

2. sezona, epizoda 2 - 3 - 22. veljače

Odjel je na nogama zbog složenog slučaja ubojstva i samoubojstva. U međuvremenu, Rusty prima tajanstveno i prijeteće pismo pa Emma zahtijeva njegov premještaj.

Nametljivi televizijski scenarist i producent (u gostujućoj ulozi BEN FELDMAN – Momci s Madisona) prati Sancheza i Taa na terenu kako bi dobio uvid u losanđelesku policiju. Međutim, običan izlet ubrzo će izmaknuti kontroli.

 

Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjelja do petka u večernjem terminu na Doma TV-u.
 Tagovi