Teški zločini, 15. - 19. listopada

Teški zločini 4. sezona epizode - 12
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

 4. sez., 15. ep. - 15. listopada
Sharon i tim istražuju ubojstvo mladića gurnuta s vrha parkirališne zgrade koji si je nekako uspijevao priuštiti skup stan bez vidljivih izvora prihoda. U međuvremenu, poručnik Andy Flynn pati dok mu pomoć pruža pretjerano vesela fizioterapeutkinja.

4. sez., 16. ep. - 16. listopada
Dok Flynn radi u uredu jer se oporavlja od ozljeda, Sharon i tim istražuju ubojstvo kradljivca dijamanata koji je bio u bijegu i čije je tijelo pronašao njegov uplatitelj jamčevine. Rusty se nađe u teškoj situaciji kad njegov odnos sa Sliderom (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY) otkrije Marianin brat Gus (povremeni gostujući glumac RENE ROSADO.

4. sez., 17. ep. - 17. listopada
Kći profesionalnog igrača bejzbola nestane, a istraga vodi tim Teških zločina do samih granica pravnoga sustava. Rusty se nađe u iznimno nezgodnom položaju kako se Slider (povremeni gostujući glumac GARRETT COFFEY) približava posljednjoj fazi svoga suđenja.

4. sez., 18. ep. - 18. listopada
Sharon i tim traže rastrojenog ubojicu koji snima vlastiti film, u kojem glume njegove žrtve. Nova romanca dobiva krila.

4. sez., 19. ep. - 19. listopada
Mlada žena i njezin trogodišnji sin ubijeni su vatrenim oružjem dok su se vozili teritorijem bande u autu krive boje, a pištolj kojim su ubijeni ubrzo je povezan s najmučnijim nizom neriješenih ubojstava u povijesti losanđeleske policije. Dok kapetanica Sharon Raydor i ostatak njezina odjela pokušavaju riješiti misterij, Amy Sykes uspostavlja nelagodan savez s osramoćenim bivšim policijskim detektivom koji ima korumpiranu prošlost.

Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u. Tagovi