Teški zločini, 14. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

3.sez., 17. ep. - 14. listopada

Sanchez završi pod mikroskopom kad njegovateljicu njegove majke (gostujuća glumica ANA MERCEDES - Arrow) pronađu ubijenu. Rusty je prisiljen smiriti Jacka (povremeni gostujući glumac TOM BERENGER) kad se pojavi u Sharoninu stanu ponašajući se nepromišljeno. U gostujućim su ulogama i RANSFORD DOHERTY, RAOUL TRUJILLO, DANIEL ROEBUCK i AUGUSTO AGUILERA.

3. sez., 18. ep. - 14. listopada

Phillip Stroh (povremeni gostujući glumac BILLY BURKE) vraća se i traži novu nagodbu od zamjenice okružnoga tužitelja Rios (povremena gostujuća glumica NADINE VELAZQUEZ) u zamjenu za svoju suradnju u pogledu „budućih ubojstava“. Utrkujući se s vremenom kako bi spriječili smrt triju žena, Teški zločini trude se spasiti žrtve, u isto vrijeme pokušavajući dešifrirati izvor Strohovih informacija. Među povremenim gostujućim glumcima nalaze se JON TENNEY, MALCOLM-JAMAL WARNER, BROCK HARRIS, HAMPTON FLUKER, RANSFORD DOHERTY i TUC WATKINS.

3. sez., 19. ep. - 14. listopada

Odjel za teška ubojstva radi užurbano kako bi spriječio serijskog ubojicu koji za mete ima seksualne radnice. Kako bi rastumačila činjenice, kapetanica Sharon Raydor poseže izvan svog odjela i obraća se savjetnici Clarissi Fields (gostujuća glumica ANNIE POTTS - Designing Women, Ovih dana), kako bi joj pomogla analizirati desetljeće groznih ubojstava, a Phillip Stroh (povremeni gostujući glumac BILLY BURKE) sve bliže je postizanju svoga krajnjega cilja. U povremenim gostujućim ulogama pojavljuju se JON TENNEY, LAURIE HOLDEN, MALCOLM-JAMAL WARNER, NADINE VELAZQUEZ, LINDSAY PRICE, BROCK HARRIS, HAMPTON FLUKER, RANSFORD DOHERTY i TUC WATKINS. U gostujućoj ulozi je i THEO ALEXANDER (Okus krvi).

Seriju 'Teški zločini' pratite subotom u večernjem terminu na Domi TV.Tagovi