Teški zločini, 14. - 15. veljače

Teški zločini 4. sezona likovi - 5
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

1. sezona, epizoda 1. - 14. veljače

U premijeri serije nema prostora za prilagodbe. Odjel se žuri postići nagodbu, ali niz pljački trgovina namirnicama dobiva svoju prvu žrtvu. Nakon što dokaže da uvelike pridonosi slučaju, policijska detektivka na tajnom zadatku i vojna veteranka detektivka Amy Sykes (zvijezda serije KEARRAN GIOVANNI) premještena je u Teške zločine. Za to vrijeme Raydorica čini velik korak da zaštiti tinejdžera Rustyja Becka (zvijezda serije GRAHAM PATRICK MARTIN), nakon što on pobjegne iz udomiteljske obitelji.

1. sezona, epizoda 2. - 3.  - 15. veljače

Sve veći problemi unutar Teških zločina postaju sve vidljiviji. Odjel radi na rješavanju brutalnog ubojstva koje je složenije nego što se očekivalo. Raydorica se bori ne bi li stekla poštovanje kolega, a istodobno neprestano pokušava nadgledati Rustyja. Promjene unutar odjela možda su previše Provenzu.

U slučaju kobne automobilske nesreće ispred noćnog kluba činjenice postaju sve nejasnije. Za to vrijeme Rusty se napokon može veseliti majčinu povratku.
 

Seriju 'Teški zločini' pratite u četvrtak i petak navečer na Doma TV-u.

 Tagovi