.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Teški zločini, 12. - 13. svibnja

Teški zločini 4. sezona epizode - 13
,
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 5. - 6. ep. - 12. svibnja

Dok jedinica za teške zločine istražuje kompliciranu pucnjavu unutar bande, detektivka Amy Sykes shvati da mora zaštititi identitet svjedokinje koja može identificirati ubojicu. Rusty ne zna što će s novootkrivenim informacijama o Alice, a poručnik Flynn skuplja hrabrost da odvede odnos s kapetanicom Raydor na novu razinu.

Ekipa pokušava identificirati moguću mušku žrtvu ubojstva na temelju ostataka kostiju, no otkrije da je možda i sam imao ozbiljnu kriminalnu prošlost. Rusty nastavlja istraživati Alicein slučaj uz pomoć novoga prijatelja, a Provenza mu plaća kako bi mu pomogao u jednoj važnoj stvari.

4. sez., 7. - 8. ep. - 13. svibnja

Nakon pucnjave koja rezultira smrću dvoje losanđeleskih policajaca, jedinica Teških zločina mora surađivati sa zamjenikom šefa Fritzom Howardom iz Ureda za specijalne operacije losanđeleske policije, kako bi posložili slučaj s velikim ulogom koji uključuje svjedoka u bijegu. U međuvremenu, Rusty surađuje s timom na slučaju kako bi potajno prikupio još informacija za svoju novinarsku istragu života djevojke koja se nazivala Alice Herrera.

Nove informacije rezultiraju ponovnim otvaranjem jedne stare istrage otmice, što prisili kapetanicu Raydor i njezin odjel za teška ubojstva na partnerstvo s potencijalno korumpiranim agentom FBI-a. Rusty je postigao veliko otkriće u svojoj istrazi o Alice Herrera, no otkriva da on i T. J. vjerojatno nisu prijatelji kakvi je mislio da jesu.

Seriju 'Teški zločini' pratite subotom i nedjeljom navečer na Domi TV.Tagovi