Teški zločini, 1. - 5. listopada

Teški zločini 4. sezona epizode - 13
,
Teški zločini 4. sezona epizode - 13
hr_HR

Serija 'Teški zločini' istražuje kako policija i tužitelji surađuju ne bi li izgradili čvrst slučaj koji će rezultirati priznanjem osumnjičenog, potpisivanjem nagodbe ili njegovim proglašavanjem krivim na sudu.

4. sez., 5. ep. - 1. listopada

Dok jedinica za teške zločine istražuje kompliciranu pucnjavu unutar bande, detektivka Amy Sykes shvati da mora zaštititi identitet svjedokinje koja može identificirati ubojicu. Rusty ne zna što će s novootkrivenim informacijama o Alice, a poručnik Flynn skuplja hrabrost da odvede odnos s kapetanicom Raydor na novu razinu. U gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, BILL BROCHTRUP, JASON MITCHELL, NIC FEW i ARIANA JAFFIER.


4. sez., 6. ep. - 3. listopada

Ekipa pokušava identificirati moguću mušku žrtvu ubojstva na temelju ostataka kostiju, no otkrije da je možda i sam imao ozbiljnu kriminalnu prošlost. Rusty nastavlja istraživati Alicein slučaj uz pomoć novoga prijatelja, a Provenza mu plaća kako bi mu pomogao u jednoj važnoj stvari. U gostujućim ulogama pojavljuju se JERI RYAN, DAWNN LEWIS, PATRICK STAFFORD, JENNIFER LAFLEUR, CARTER MACINTYRE i JIM PIRRI.


4. sez., 7. ep. - 4. listopada

Nakon pucnjave koja rezultira smrću dvoje losanđeleskih policajaca, jedinica Teških zločina mora surađivati sa zamjenikom šefa Fritzom Howardom (povremeni gostujući glumac JON TENNEY) iz Ureda za specijalne operacije losanđeleske policije, kako bi posložili slučaj s velikim ulogom koji uključuje svjedoka u bijegu. U međuvremenu, Rusty surađuje s timom na slučaju kako bi potajno prikupio još informacija za svoju novinarsku istragu života djevojke koja se nazivala Alice Herrera. U gostujućim ulogama pojavljuju se RANSFORD DOHERTY, PATRICK STAFFORD, CARLOS PRATTS, CATHERINE TORIBIO, MATT BUSHELL i CHRIS BROWNING.


4. sez., 8. ep. - 5. listopada

Nove informacije rezultiraju ponovnim otvaranjem jedne stare istrage otmice, što prisili kapetanicu Raydor i njezin odjel za teška ubojstva na partnerstvo s potencijalno korumpiranim agentom FBI-a. Rusty je postigao veliko otkriće u svojoj istrazi o Alice Herrera, no otkriva da on i T. J. (povremeni gostujući glumac PATRICK STAFFORD) vjerojatno nisu prijatelji kakvi je mislio da jesu. U dodatnim gostujućim ulogama pojavljuju se JON TENNEY, RENE ROSADO, ALAN RUCK, SHANE COFFEY, CODY MAYO i JAMES ECKHOUSE.


4. sez., 9. ep. - 6. listopada

Kad video s YouTubea na kojem okrvavljeni, polugoli muškarac hoda sredinom ulice s pištoljem u ruci postane viralan, Teški zločini moraju otkriti je li žrtva bila nečijom metom ili je riječ o potencijalnom samoubojstvu. Rusty moli Sharon za pomoć kad napokon pronađe brata Alice Herrere Gustava. U gostujućim ulogama pojavljuju se KATHE MAZUR, RANSFORD DOHERTY, BRANDON BARASH, RENE ROSADO, SALLY PRESSMAN, TESSIE SANTIAGO i LANE GARRISON.


Seriju 'Teški zločini' pratite od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.

 Tagovi