.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Taoci, 9. - 13. siječnja

Taoci 1. sezona - 3
,
hr_HR

'Taoci' je napeta serija o obitelji koja bude uvučena u političku zavjeru koja će im zauvijek promijeniti živote.

7. - 8. ep. - 9. siječnja

Ellen i Brian dogovore se da moraju srediti Duncana kako bi imali šansu pobjeći pa ona potajno posjećuje čovjeka koji joj je u prošlosti pomagao rješavati probleme. Međutim, ne zna da je taj čovjek u dogovoru s Duncanom. Istodobno, Archerov suradnik namjerava okružnom tužiocu otkriti pojedinosti o ubojstvu koje je Archer počinio. JOANNE KELLY (Warehouse 13) pojavljuje se kao Vanessa, sestra prve dame Mary (MARY ELIZABETH MASTRANTONIO).


Ellen mora odlučiti hoće li spasiti Duncanu život, a poslije odlučuje suočiti se s njegovom ženom. Istodobno, Creasy (JEREMY BOBB - You Don't Know Jack) sastaje se s Vanessom (JOANNE KELLY) i pukovnikom Blairom (BRIAN WHITE - Beauty and the Beast, The Cabin in the Woods, The Shield) nakon što im predsjednik kaže da želi razotkriti pojedinosti operacije Totalne informacije, vladina programa koji je obavještajnim službama omogućio da špijuniraju građane SAD-a.

9. - 10. ep. - 10. siječnja

Zbog opasnosti da istražitelji otkriju urotu za atentat na predsjednika, Duncan dobiva naređenje da se riješi jednog istražitelja. Istodobno, Duncan nastavlja provoditi svoj plan i daje Ellen otrov kojim treba ubiti predsjednika.

Nakon ubojstva člana predsjednikova osoblja, Ellen nagovara Duncana da odustane od atentata, a drugi članovi predsjednikova osoblja preuzimaju stvar u vlastite ruke. Istodobno, pregledavajući medicinske nalaze, Ellen otkriva tko bi mogao biti donator koštane srži za Duncanovu ženu Ninu.

11. - 12. ep. - 11. siječnja

Duncan zatvara obitelj Sanders u sobu na čitav dan dok on sa svojim timom odlazi u New York eliminirati snajperski tim koji treba ubiti predsjednika Kincaida. Istodobno, Duncanova punica Kate (MAUREEN MUELLER - Doctor Doctor) kaže Burtonu (LARRY PINE - House of Cards, Oz) da želi razotkriti predsjednika.

Brian odlazi na policiju prijaviti Duncana i njegov tim, ali odustaje nakon što se pojavi Burton (LARRY PINE) koji mu pokaže dokaze da se Ellen i Duncan zbližavaju. Istodobno, Duncanov put u New York ometa planove za atentat na predsjednika.

13. - 14 ep. - 12. siječnja

Ellen kaže Duncanu da neće ubiti predsjednika, ali da će mu pomoći da dobije ono što treba, ako i on učini nešto za nju. Istodobno, Nina (FRANCIE SWIFT) doznaje za Duncanov plan i bježi iz bolnice.

U prvom od dva dijela finala serije, nakon što Duncan dozna za Sandrineinu izdaju, odlučuje to iskoristiti da spasi Ninu (FRANCIE SWIFT) i Sawyer (LOLA COOK). Zatim, dok se Ellen priprema za operaciju, prva dama (MARY ELIZABETH MASTRANTONIO) prisiljava Ellen da joj kaže istinu u vezi s urotom o atentatu.

15. ep. - 13. siječnja

U drugome dijelu finala serije, nakon što Duncan dozna za Sandrineinu izdaju, odlučuje iskoristiti to da spasi Ninu (FRANCIE SWIFT) i Sawyer (LOLA COOK). Zatim, dok se Ellen priprema za operaciju, prva dama (MARY ELIZABETH MASTRANTONIO) prisiljava Ellen da joj kaže istinu u vezi s urotom o atentatu.

 

 

 

 

 Tagovi