.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Taoci, 24. - 30. travnja

Taoci 1. sezona - 13
,
hr_HR

Doma TV donosi napetu američku seriju o kirurginji koja je protiv svoje volje uvučena u opasnu političku igru u kojoj treba operirati predsjednika SAD-a, a zatim ga ubiti.

1. ep. - 24. travnja 

Dr. Ellen Sanders (TONI COLLETTE), vrhunska kirurginja iz Washingtona, treba operirati predsjednika SAD-a... A zatim ga ubiti. Ellen je na poslu naviknuta na stres, a predsjednik Kincaid (JAMES NAUGHTON) odabrao ju je zbog mirne ruke i naravi. Ali kada maskirani ljudi upadnu u dom obitelji Sanders u noći prije operacije i zarobe Ellen zajedno s njezinim mužem Brianom (TATE DONOVAN) i dvoje djece, Morgan (QUINN SHEPHARD) i Jakeom (MATEUS WARD), prijeteći da će im nauditi ako Ellen ne učini ono što traže, Ellen neće moći ostati mirna. Njezin muž, koji također ima tajni, ne može joj pomoći.2.-3. ep. - 25. travnja

Nakon što Ellen odbije poslušati Duncanovu zapovijed da ubije predsjednika tijekom operacije, on joj kaže da će člana njezine obitelji to stajati života. Duncan također obitelji kaže da u sljedeća dva tjedna do predsjednikove operacije nastave živjeti normalno dok će ih njegov tim nadzirati. HILARIE BURTON (One Tree Hill) pojavljuje se u ulozi Samanthe, Brianove ljubavnice.

Duncan prijeti Ellen da mora odgovoriti predsjednika od odabira drugog kirurga ili će snositi posljedice. Usto, Ellen upoznaje Duncanovu kćer Sawyer (LOLA COOK - World Trade Center) i doznaje nešto o njegovu životu. HILARIE BURTON pojavljuje se u ulozi Samanthe, MARY ELIZABETH MASTRANTONIO u ulozi prve dame, JEREMY BOBB (You Don't Know Jack) je Quentin Creasy, a LARRY PINE (House of Cards) je Burton Delaney.

4.-5. ep. - 26. travnja

Ellen i Brian smišljaju kako da s djecom pobjegnu od Duncana. Istodobno, Duncanu njegova žena Nina (FRANCIE SWIFT - House of Cards, The Good Wife) kaže da želi prekinuti liječenje i preostalo vrijeme provesti s mužem i kćeri.

Ellen opet donosi odluku koja joj mijenja život i obavlja operaciju u vlastitome domu. Istodobno, Duncan od Archera traži odgovore o smrti nevine osobe koja je upletena u njihov plan.6.-7. ep. - 27. travnja

Ellenina sestra Lauren (NINA ARIANDA - Midnight in Paris, The Good Wife) neočekivano se pojavljuje u njihovoj kući, a Duncan prisiljava Ellen da je se riješi bez izazivanja sumnje. Istodobno, Tajna služba opet ispituje Ellen koja mora ostati hladnokrvna kada otkrije da ispitivanju prisustvuje i Duncan.

Ellen i Brian dogovore se da moraju srediti Duncana kako bi imali šansu pobjeći pa ona potajno posjećuje čovjeka koji joj je u prošlosti pomagao rješavati probleme. Međutim, ne zna da je taj čovjek u dogovoru s Duncanom. Istodobno, Archerov suradnik namjerava okružnom tužiocu otkriti pojedinosti o ubojstvu koje je Archer počinio. JOANNE KELLY (Warehouse 13) pojavljuje se kao Vanessa, sestra prve dame Mary (MARY ELIZABETH MASTRANTONIO).

8.-9. ep. - 28. travnja

Ellen mora odlučiti hoće li spasiti Duncanu život, a poslije odlučuje suočiti se s njegovom ženom. Istodobno, Creasy (JEREMY BOBB - You Don't Know Jack) sastaje se s Vanessom (JOANNE KELLY) i pukovnikom Blairom (BRIAN WHITE - Beauty and the Beast, The Cabin in the Woods, The Shield) nakon što im predsjednik kaže da želi razotkriti pojedinosti operacije Totalne informacije, vladina programa koji je obavještajnim službama omogućio da špijuniraju građane SAD-a.

Zbog opasnosti da istražitelji otkriju urotu za atentat na predsjednika, Duncan dobiva naređenje da se riješi jednog istražitelja. Istodobno, Duncan nastavlja provoditi svoj plan i daje Ellen otrov kojim treba ubiti predsjednika.8.-9. ep. - 29. travnja

Ellen mora odlučiti hoće li spasiti Duncanu život, a poslije odlučuje suočiti se s njegovom ženom. Istodobno, Creasy (JEREMY BOBB - You Don't Know Jack) sastaje se s Vanessom (JOANNE KELLY) i pukovnikom Blairom (BRIAN WHITE - Beauty and the Beast, The Cabin in the Woods, The Shield) nakon što im predsjednik kaže da želi razotkriti pojedinosti operacije Totalne informacije, vladina programa koji je obavještajnim službama omogućio da špijuniraju građane SAD-a.

Zbog opasnosti da istražitelji otkriju urotu za atentat na predsjednika, Duncan dobiva naređenje da se riješi jednog istražitelja. Istodobno, Duncan nastavlja provoditi svoj plan i daje Ellen otrov kojim treba ubiti predsjednika.

10.-11. ep. - 30. travnja

Nakon ubojstva člana predsjednikova osoblja, Ellen nagovara Duncana da odustane od atentata, a drugi članovi predsjednikova osoblja preuzimaju stvar u vlastite ruke. Istodobno, pregledavajući medicinske nalaze, Ellen otkriva tko bi mogao biti donator koštane srži za Duncanovu ženu Ninu.

Duncan zatvara obitelj Sanders u sobu na čitav dan dok on sa svojim timom odlazi u New York eliminirati snajperski tim koji treba ubiti predsjednika Kincaida. Istodobno, Duncanova punica Kate (MAUREEN MUELLER - Doctor Doctor) kaže Burtonu (LARRY PINE - House of Cards, Oz) da želi razotkriti predsjednika.

 

 

 

 Tagovi