.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Taoci

Taoci exposed
,
hr_HR
galerija

PON - SRI 03.35

(Hostages), SAD, 2013., dramska serija
1. sezona, 15 epizoda

Izvršni producenti: Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Jeffrey Nachmanoff, Rick Eid, Omri Givon, Rotem Shamir, Chaim Sharir

Glume:
Toni Collette — Ellen Sanders
Dylan McDermott — Duncan Carlisle
Tate Donovan — Brian Sanders
Rhys Coiro — Kramer Daly
Sandrine Holt — Sandrine Gonzales


Doma TV donosi napetu američku seriju o kirurginji koja je protiv svoje volje uvučena u opasnu političku igru u kojoj treba operirati predsjednika SAD-a… A zatim ga ubiti. Dok se ona bori za više vremena prije početka operacije, postupno postaje jasno da naizgled idilična obitelj Sanders nije savršena kao što se na prvi pogled čini…

O seriji:

'Taoci' je napeta serija o obitelji koja bude uvučena u političku zavjeru koja će im zauvijek promijeniti živote. Dr. Ellen Sanders (Toni Collette) vrhunska je kirurginja u Washingtonu i treba operirati predsjednika SAD-a… A zatim ga ubiti. Ellen je na poslu naviknuta na stres, a predsjednik Kincaid (James Naughton) odabrao ju je zbog mirne ruke i naravi. Ali kada maskirani ljudi upadnu u dom obitelji Sanders u noći prije operacije i zarobe Ellen zajedno s njezinim mužem Brianom (Tate Donovan) i dvoje djece, Morgan (Quinn Shephard) i Jakeom (Mateus Ward), prijeteći da će im nauditi ako Ellen ne učini ono što traže, Ellen neće moći ostati mirna. Njezin muž, koji također ima svoje tajne, ne može joj pomoći. Ellen će učiniti bilo što da zaštiti obitelj, kao i Duncan Carlisle (Dylan McDermott), agent FBI-a koji je sudionik urote protiv predsjednika. Kao glavni otmičar, Duncan će se za svoj cilj boriti pod svaku cijenu — čak i ako to znači da mora nauditi drugoj obitelji. Duncanovi sposobni suradnici su njegov šogor Kramer (Rhys Coiro), čija odanost Carlisleu će doći na kušnju, temperamentni i zastrašujući Archer (Billy Brown), bivši vojnik britkog jezika, i Sandrine (Sandrine Holt), zagonetna zamjena u zadnji čas. Dok je njezina obitelj u opasnosti, Ellen je suočena s nepojmljivom moralnom dilemom. Napetost raste, a ona se bori za više vremena prije početka operacije, te postaje jasno da naizgled idilična obitelj Sanders nije savršena kao što se na prvi pogled čini — niti su njihovi otmičari zli kao što bi se moglo pomisliti.

Galerija fotografija

Taoci 1. sezona - 18 Taoci 1. sezona - 17 Taoci 1. sezona - 16 Taoci 1. sezona - 15 Taoci 1. sezona - 14 Taoci 1. sezona - 13 Taoci 1. sezona - 12 Taoci 1. sezona - 11 Taoci 1. sezona - 10 Taoci 1. sezona - 9 Taoci 1. sezona - 8 Taoci 1. sezona - 7 Taoci 1. sezona - 6 Taoci 1. sezona - 5 Taoci 1. sezona - 4 Taoci 1. sezona - 3 Taoci 1. sezona - 2 Taoci 1. sezona - 1 Taoci exposed

 

Nagrade i nominacije:

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2014. – nominacija za omiljenu novu dramsku seriju

• MONTE CARLO TV FESTIVAL
- 2014. – nagrada za dramsku seriju godine

• ASCAP FILM AND TELEVISION MUSIC AWARDS
- 2014. – nagrada za najbolju televizijsku seriju

• MOTION PICTURE SOUND EDITORS
- nominacija za najbolju montažu zvukaO glumcima:

TONI COLLETTE
(Ellen Sanders)

Collette je glumila u seriji 'Sva lica Tare' za što je dobila Emmy i Zlatni globus za najbolju glumicu u humorističnoj seriji, kao i dvije nominacije za nagradu Screen Actors Guild. Ostavila je nezaboravan dojam kao beznadna i očajna Muriel Heslop u filmu 'Muriel’s Wedding', a također je bila nominiran za nagradu Oscar za ulogu u psihološkoj drami M. Nighta Shyamalana 'Šesto čulo'. Collette je glumila i u filmu 'Ljeto za sjećanje' s kolegama iz filma 'Mala Miss Amerike' Steveom Carellom, Samom Rockwellom i Allison Janney. Među ostale njezine projekte spadaju 'Umijeće slušanja', australski film 'Like Minds', 'Baš kao ona', 'Sve zbog jednog dječaka', 'Sati', remake filma 'Shaft' iz 2000., 'Zlatni baršun', 'Emma' te brojni nezavisni filmovi.

 

 

DYLAN McDERMOTT
(Duncan Carlisle)

Dobitnik Zlatnoga globusa i Emmyja Dylan McDermott izgradio je bogatu karijeru na televiziji, filmu i u kazalištu. Nedavno smo ga imali prilike gledati u nagrađivanoj seriji 'Američka horor priča', a glumio je i u serijama 'Prljavi plavci', 'The Grid' i 'Pravda za sve', za što je nagrađen Zlatnim globusom i nominacijom za Emmy. McDermott je na velikome platnu glumio u filmovima 'Pad Olimpa' uz Gerarda Butlera i Morgana Freemana, 'Charlijev svijet', 'Automata', 'Kampanja za luzere', 'Čudo u 34. ulici' i 'Hamburger Hill'. U kazalištu je ostvario brojne zapažene uloge u hvaljenim predstavama poput 'The Treatment' i 'Biloxi Blues and Golden Boy'.


TATE DONOVAN
(Brian Sanders)

Donovan je nedavno glumio u Oscarom nagrađenom filmu 'Argo'. Također je glumio u seriji 'Deception', kao i u sve četiri sezone nagrađivane serije 'Opasna igra' s Glenn Close. Među ostalim televizijskim ulogama su jedna od glavnih u seriji 'O. C.' i ponavljajuća uloga u serijama 'The Guardian', 'Prijatelji' i 'Ally McBeal', među ostalim. Iza kamere, Donovan je režirao epizode serija 'Medij', 'Deception', 'Glee', 'Tračerica', 'Trava', 'Reži me' i 'O. C'. Osim Arga, Donovan je glumio u filmu nominiranom za nagradu Oscar 'Laku noć i sretno' te u filmu 'Čvrsta ruka mira'. Također je glumio u filmovima 'Operacija Swordfish', 'Ethan Frome', 'Ljubavni napitak br. 9' i mnogim drugima. Također je dao glas naslovnoj ulozi u animiranom filmu 'Heraklo'.
 

RHYS COIRO
(Kramer Daly)

Rođen u Washingtonu, Coiro je odrastao u New Yorku i New Jerseyju. Stekao je diplomu na Carnegie Mellon University School of Drama. Televizijskim gledateljima poznat je po dugogodišnjoj ulozi redatelja Billyja Walsha u seriji 'Svita'. Također je glumio dr. Zekea Barnesa u seriji 'A Gifted Man' i Seana Hillingera u seriji '24'. Posljednjih godina, Coiro je imao ponavljajuće uloge u serijama 'Stalna meta', 'Dexter', 'Longmire', 'Odstrel', i 'Paloma'. Coiro je glumio u filmovima 'Psi od slame', 'A Good Old Fashioned Orgy', 'Snow & Ashes' i 'Life Happens'. Coiro je na Broadwayu debitirao u predstavi 'Dinner at Eight', a nedavno je nastupio u komediji 'Boys’ Life'.

 

 

SANDRINE HOLT
(Sandrine Gonzales)

Rođena u Engleskoj i odrasla u Kanadi, Holt je dijete Francuskinje i Kineza. Holt je karijeru započela u filmu 'Black Rob' za što je nominirana za nagradu Prix Genie. Nakon toga joj je Kevin Costner dao glavnu žensku ulogu u filmu 'Rapa Nui' koji je on producirao. Također je glumila u filmovima 'Resident Evil: Apokalipsa' s Millom Jovovich; francuskom filmu 'Chinese Puzzle' s Audrey Tautou i s Kate Beckinsale u filmu 'Underworld: Buđenje'. Holt je nedavno nastupila u seriji 'Kuća od karata' nagrađenoj Emmyjem s Kevinom Spaceyjem i Robin Wright u kojoj glumi Gillian Cole, strastvenu voditeljicu organizacije za pomoć siromašnima. Glumila je i u kanadskoj akcijskoj seriji 'Once a Thief' te imala ponavljajuće uloge u serijama '24', 'Ženske priče' i 'Las Vegas'. Nastupala je i u serijama 'Mentalist', 'Bored to Death' i 'Hitna služba'.

 


 

 Tagovi