.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Tajne vrhunskog seksa, 13. - 14. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

'Tajne vrhunskog seksa' jedinstvena je dokumentarna reality serija koja detaljno obrađuje temu ljudske seksualnosti.

15. - 16. ep. - 13. siječnja

Priča uvodi prakticiranje analnog seksa sa stručnog stajališta, kao prihvatljivo i normalno za žene i muškarce. Svrha je prikazati i educirati gledatelje o analnom seksu. Analni je seks predstavljen kao prihvatljiv za oba spola, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Analni seks bit će prikazan kao prihvatljiv za muškarce i žene, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Dat će se savjeti o tome kako se pripremiti za analni seks, da to iskustvo bude bezbolno, ispunjavajuće i opušteno. Stručnjak će završiti diskusiju predstavljanjem statistike o prakticiranju analnog seksa u Europi.

Ova epizoda prikazuje par koji je prošao iskustvo varanja i niz pojedinaca koji izlažu svoja mišljenja i iskustva. Stručnjaci nude riječi ohrabrenja za one koji žele nastaviti odnos i riječi snage onima koji moraju izaći iz veze u kojoj ih druga strana ne poštuje dovoljno. Atmosfera boli i moguća pitanja koja se javljaju kod varanja prikazani su kroz ispovijedi na internetskim forumima, koje nam daju jasnu sliku o tome što se zbiva u glavama ljudi. Film završava pozitivnim mislima o varanju, da je to nešto što se može oprostiti i da se veza može nastaviti prema novim pravilima, na temelju povjerenja i uzajamnog poštovanja partnera.

6. - 7. ep. - 14. siječnja

Epizoda počinje izjavama pet muškaraca i pet žena. Govore nam što za njih znači orgazam i to pomaže gledateljima da uvide kako je svaki orgazam različit, ovisno o spolu i strastvenosti nečijeg opisa. Obični ljudi iznose svoja iskustva, a misli su popraćene tumačenjem stručnjaka. Epizoda istražuje važnost orgazma i načine kako ga postići.

Priča u ovom dokumentarcu ispričana je iz perspektive vlasnika svingerskog kluba. Svingeri (koje ne vidimo jasno, sjede u zamračenom prostoru) dijele svoje mišljenje o otvorenim seksualnim vezama, prednostima, uzbuđenju i važnosti koju takve veze za njih imaju. Stručnjak pojašnjava da u takvim vezama mora postojati osnovno pravilo povjerenja, tako da partneri mogu odvojiti spolni čin od njihove veze. Bit će prikazani prizori golih tijela u svingerskom klubu (bez lica), osoba kako dodiruju jedna drugu, seksi atmosfere. Senzualnost je prikazana na dinamičan način, što pomaže gledateljima da sve to shvate. Daje se uvid u drukčiju i neobičnu seksualnu praksu.

Emisiju 'Tajne vrhunskog seksa' gledajte subotom i nedjeljom u noćnom terminu na Domi TV.
 Tagovi