Sylvester i Tweety, 5. sezona

Sylvester i Tweety
,
hr_HR

PON - SRI 08.50

(The Sylvester & Tweety Mysteries), 1999., SAD, animirana serija

Izvršni producent: Jean MacCurdy

5. sezona, 5 nastavaka

Doma TV donosi animiranu seriju o maloj obitelji crtanih detektiva kojI putuju svijetom i usput rješavaju misterije koji ih dočekaju na svakoj destinaciji. Sylvester, Tweety, Hector i Baka svojim će darom za razotkrivanje mutnih tajni i neobičnih nestanaka oduševiti najmlađe gledatelje, a vječne potjere između Bakinih ljubimaca zasigurno će ih nasmijati do suza!

O animiranoj seriji:

'Sylvester i Tweety' animirana je serija o simpatičnim crtanim likovima koje svi poznajemo iz svijeta Looney Tunesa – Sylvester, Tweety, Hector i Baka ovoga su puta odlučili postati detektivima! Kao mala obitelj, oni zajedno putuju u različite dijelove svijeta, a gdje god se pojave, naiđu na bizarne slučajeve i tajne koje samo čekaju da ih Baka i njezini duhoviti pomoćnici razotkriju! Osim što će se omiljeni likovi u svakoj epizodi baviti neobičnim slučajevima, urnebesne situacije proizlazit će i iz komičnog rivalstva između Sylvestera, Tweetyja i Hectora.

U ovoj sezoni vidjet ćemo što će se dogoditi kad Sylvester ugleda duha legendarnog skladatelja i Mozartova suparnika Salierija u Beču, te kako će Bakica pomoći riješiti slučaj nestalog miša na otoku Man. Usto, pogledat ćemo i kako će završiti odlazak Bakičinih ljubimaca veterinaru, ali i što će se dogoditi kada Sylvester napokon uhvati Tweetyja! Ovo su samo neke od mnogobrojnih avantura koje će doživjeti ovi simpatični detektivi, a što će još doživjeti, pogledajte na Doma TV-u!

Neka najmlađi gledatelji ne propuste zabavnu animiranu seriju 'Sylvester i Tweety' i pogledaju kakve će sve avanture doživjeti simpatični detektivi, samo na Doma TV-u!

 Tagovi