Sylvester i Tweety, 4. sezona

Sylvester i Tweety, 4. sezona - 1
,
Sylvester i Tweety, 4. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 09.05

(The Sylvester & Tweety Mysteries), 1998., SAD, animirana serija

Izvršni producent: Jean MacCurdy
4. sezona, 13 nastavaka


Doma TV donosi animiranu seriju o maloj obitelji crtanih detektiva koji putuju svijetom i usput rješavaju misterije koji ih dočekaju na svakoj destinaciji. Sylvester, Tweety, Hector i Baka svojim će darom za razotkrivanje mutnih tajni i neobičnih nestanaka oduševiti najmlađe gledatelje, a vječne potjere između Bakinih ljubimaca zasigurno će ih nasmijati do suza!

'Sylvester i Tweety' animirana je serija o simpatičnim crtanim likovima koje svi poznajemo iz svijeta Looney Tunesa – Sylvester, Tweety, Hector i Baka ovoga su puta odlučili postati detektivima! Kao mala obitelj, oni zajedno putuju u različite dijelove svijeta, a gdje god se pojave, naiđu na bizarne slučajeve i tajne koje samo čekaju da ih Baka i njezini duhoviti pomoćnici razotkriju! Osim što će se omiljeni likovi u svakoj epizodi baviti neobičnim slučajevima, urnebesne situacije proizlazit će i iz komičnog rivalstva između Sylvestera, Tweetyja i Hectora.U ovoj sezoni vidjet ćemo kako će zli čarobnjak terorizirati Baku u prenoćištu, Sylvester će se zamijeniti s bogatim rođakom kako bi zarobio Tweetyja, a Baka, Sylvester i Hector bit će zarobljeni u tvornici fontana za ptice! Između ostalog, Hector će glumiti da je kip Napoleona kako bi uhvatio bandu lopova, a Sylvester će hvatati Tweetyja na srednjovjekovnom sajmu! Ovo su samo neke od mnogobrojnih avantura koje će doživjeti ovi simpatični detektivi.

Neka najmlađi gledatelji ne propuste zabavnu animiranu seriju 'Sylvester i Tweety' i pogledaju kakve će sve avanture doživjeti simpatični detektivi!

 Tagovi