U vrhunskom timu specijalnih agenata posebno se ističe forenzičarka Abigail Sciuto

Navy CIS je od kritike i publike izuzetno hvaljena serija koja je krcata akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog zapovjednog lanca. Njihovi slučajevi su neobični i uzbudljive, no pravi šarm ove hit serije leži u šarolikoj i simpatičnoj grupi detektiva i znanstvenika, briljantnih istražitelja i živopisne, ekscentrične osobnosti. Među njima, posebno se ističe forenzičarka Abigail Sciuto koju tumači Pauley Perrette.

Pauley Perrette iskazala se u serijama"'Navy CSI", "Murder One" te "24", a gledali smo je i u izvrsnom filmu "Put do slave". Osim što se bavi glumom Perrette je i pjesnikinja, glazbenica, aktivistica u borbi za ljudska prava, književnica, fotografkinja i producentica.



Abby Sciuto je vrhunska znanstvenica forenzičarka čiji crni humor savršeno odgovara njenom ekscentričnom "darkerskom" stilu odijevanja. U nastavku donosimo sve što niste znali o omiljenoj forenzičarki!

1. Pauley Perrette za svoj lik kaže kako o njemu zna baš sve te kako je prava "Enciklopedija Abby" čak i za redatelje.

 2. Pauley je više puta priznala kako slobodno vrijeme najradije provodi gledajući maratone "Navy CIS-a".

3. Pauley Perrette je ujedno i glazbenica koja je pjevala u ženskom bendu Loo-ball

4. U slobodno je vrijeme Pauley je uključena u rad čak tridesetak dobrotvornih organizacija.

5. Gotovo nitko ne zna da je Pauley prirodna plavuša s obzirom da svoju kosu godinama boji u crno.

6. Pauley obožava kuhati i čak je izadala vlastitu kuharicu.

7. Svestrana Pauley je krasila poznato imanje Hugha Hefnera kao Playboyjeva zečica.

8. Abby se pojavila u baš svakoj od epizoda NCIS-a još od premijernog nastavka 2003. godine.

9. Pauley je ispred njenog doma u Hollywood Hillsu pokušao ubiti beskućnik. Unatoč tome, veliki je zagovornik pomoći beskućnicima.

10. Abby i Leroy Jethro Gibbs u seriji imaju posebno blizak 'otac-kćer' odnos kojemu su producenti posvetili puno pažnje.



Kao glavni razlog zašto obožava Navy CIS Pauley Perrette navodi kako je za nju to više od obične akcijske serije:

"To je vojna kriminalistička drama, a zapravo je smješnija od većine humorističnih serija. I to je ono na što naši gledatelji uvijek mogu računati".

Navy CIS (Naval Criminal Investigative Service) nije samo akcijska dramska serija. Uz obilnu količinu humora, ovo je serija koja se bavi katkad složenom i uvijek zabavnom dinamikom tima prisiljenog raditi zajedno u iznimno stresnim situacijama. Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs, bivši snajperist američke mornarice čijim istražiteljskim vještinama nema premca, predvodi ovu skupinu šarolikih osobnosti.

Kriminalističku seriju "Navy CIS" pratite na Doma TV-u. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju