Pođite na nevjerojatnu avanturu!

Možda vam se čini poznata priča o dječaku koji nikada ne odrasta, ali ovakvu pustolovinu još niste doživjeli. U čarobnu zemlju vodi vas Pan!



Producent filmova Harryja Pottera, Joe Wright rekao je kako je film napravio za svog sina Zubina. Wright nam ovoga puta donosi Pan: Putovanje u Nigdjezemsku, potpuno novu pustolovinu koja govori o početcima najdražih likova iz priče koju je stvorila J.M. Barrie.



Nestašni dvanaestogodišnjak Petar veoma je znatiželjan i buntovan dječak iz londonskog sirotišta. Jedne noći Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju gusara, ratnika i vila, nazvanu Nigdjezemska.

U toj zemlji pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem te doživjeti najnejvjerojatnije avanture. Preživljava borbe u kojima mu je ugrožen život, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je ostavila kao malenu bebu.

Upoznajući i udružujući se s novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog gusara, Petar otkriva svoju sudbinu – postati heroj koji će zauvijek biti upamćen kao Petar Pan.



Scenarij za ovaj film našao se na Blacklistu 2013. godine. To je lista najomiljenijih scenarija koji nikad nisu ostvareni u obliku filma.



Kako bi pronašli savršenog glumca za ulogu Petra Pana, tvorci filma prošli su Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Kanadu i Australiju te pogledali tisuće dječaka prije no što su pronašli Levija Millera.

Premijeru uzbudljive avanture 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku' ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Domi TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju