novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sullivan i sin, 29. siječnja - 1. veljače

sullivan i sin 3
,
hr_HR

Doma TV premijerno donosi treću sezonu urnebesne humoristične serije 'Sullivan i sin' o Steveu (Steve Byrne) koji je svoju odvjetničku karijeru zamijenio životom iza šanka.

 

3. sez., 7. - 8. ep. - 29. siječnja

Kad se Steve odluči organizirati večer mladih talenata kako bi bar ušao na popis popularnih mjesta u lokalnim novinama, Susan otkriva da ima novi talent – ismijavanje Ok Che. Ali kada večer pođe naopako, Steve se oslanja na Carol i Owena (i njihov neprimjereni nastup) kako bi spasio situaciju.

Suprotnosti se privlače kad se Royeva mama Rose (Loretta Devine u gostujućoj ulozi) vrati u grad i počne hodati s Hankom. U međuvremenu, djevojka stane između Owena i Ahmeda.


3. sez., 9. - 10. ep. - 30. siječnja

Kad se dečki odluče baciti u proizvodnju piva, Steve je neodlučan zbog tatina savjeta da nikad ne miješa posao i prijateljstvo. U međuvremenu, dame provode vrijeme izvan bara i otkrivaju si neke zanimljive tajne.

Steve i Susan žele Ok Chi prirediti savršenu rođendansku proslavu, ali dolazak rođakinje Jenny (Margaret Cho u gostujućoj ulozi) na površinu izvlači staru obiteljsku zavadu. U međuvremenu, Roy dobiva karte za utakmicu, a Owen i Ahmed natječu se za dodatnu kartu.

3. sez., 11. - 12. ep. - 31. siječnja

Kad se Steve požali da nikad nema odmora od bara, Jack mu pokaže što bi bilo da nije sudjelovao u ključnim trenucima za ekipu… A to se baš i ne pokaže dobro.

Steve se uz Melanienu pomoć svim silama trudi impresionirati uzbudljivu novu ženu. U međuvremenu, Hanku liječnik propisuje testosteron, no nesretan slučaj rezultira „nabrijanim“ Hankom.

3. sez., 13. ep. - 1. veljače

Nakon što se poljube, Melanie i Steve pokušavaju skrivati svoju vezu, ali Melanien znatiželjni susjed Gary (John Michael Higgins) u gostujućoj ulozi) ne zna čuvati tajne.
 

Seriju 'Sullivan i sin' ne propustite gledati u kasnovečernjem terminu na Domi TV!Tagovi