.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Supergirl, 8. - 12. siječnja

Supergirl
,
hr_HR

U bogatom svijetu junaka DC Comicsa širokoj je publici najpoznatija čuvena legenda o mitskom Supermanu, planetu Krypton i vladarskoj lozi El, no sada ćemo upoznati i Supergirl.

1. ep. - 8. siječnja

Dvadesetčetverogodišnja Kara Zor-El, Supermanova bliska rođakinja koju je obitelj Danvers posvojila kad je u 12. godini otjerana s planeta Krypton, mora prihvatiti i naučiti koristiti supermoći koje je toliko dugo skrivala.

2. ep. - 9. siječnja

Kad se izjalove svi Karini pokušaji da pomogne National Cityju, ona mora prestati sumnjati u svoje sposobnosti – u koje sumnjaju i gradski mediji – ako želi uhvatiti bjegunca iz kryptonskog zatvora Fort Rozz. Cat traži od Jamesa da iskoristi svoje veze sa Supermanom i osigura joj razgovor sa Supergirl.

3. ep. - 10. siječnja

Supergirl može iskušati svoju moć kad u National City stigne jedan od najvećih Supermanovih neprijatelja Reactron (Chris Browning u gostujućoj ulozi) i napadne mladu junakinju. U međuvremenu, Cat priprema priču u kojoj namjerava razotkriti Supergirl.

4. ep. - 11. siječnja

Kara osjeća da joj je propao Dan zahvalnosti kad u grad dolazi njezina pomajka dr. Eliza Danvers (Helen Slater u gostujućoj ulozi), koja se protivi njezinoj novoj ulozi superjunakinje. Osim toga, kad se nezgodnim slučajem prikriveno opasna djelatnica CatCoa pretvori u zlu Livewire, napast će Cat Grant i Supergirl.

5. ep. - 12. siječnja

Kara jedva uspijeva očuvati svoj dvostruki život u trenutku kada kao Supergirl mora zaštititi National City od niza bombaških napada dok istodobno kao Kara čuva Catina sina Cartera (Levi Miller u gostujućoj ulozi). James je s druge strane zdvojan kad shvati da njegova bivša djevojka Lucy Lane (u ulozi se povremeno pojavljuje Jenna Dewan-Tatum) pokušava obnoviti njihovu vezu.

Uzbudljivu seriju 'Supergirl' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka navečer na Domi TV.

 Tagovi