Supergirl, 3. sezona

Supergirl, 3. sezona
,
Supergirl, 3. sezona Foto: PR
hr_HR

SUBOTA 16.30

(Supergirl), 2017./2018., SAD, akcijska serija
Prema priči:
Jerry Siegel i Joe Shuster
Izvršni producenti: Greg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg i Sarah Schechter

Glume:
Melissa Benoist – Kara Zor-El/Kara Danvers/Supergirl
Mehcad Brooks – James Olsen/Guardian
Chyler Leigh – Alex Danvers
Floriana Lima – detektivka Maggie Sawyer
Katie McGrath – Lena Luthor
Calista Flockhart – Cat Grant

Doma TV od prvog dana kolovoza počinje s prikazivanjem treće sezone hit serije 'Supergirl' u čijem je središtu osebujna Kara koja posjeduje supermoći, dok istovremeno balansira između novinarskog posla i rada za tajnu vladinu organizaciju. Treća sezona donosi nove avanture ove originalne junakinje koja u burnom životu smisao pronalazi u borbi protiv zločina u liku Supergirl.

O seriji:
Utemeljena na DC-jevu liku Supermanove sestrične, Kara Zor-El nakon 12 godina tajenja svojih moći na Zemlji naposljetku odluči prihvatiti svoje nadljudske sposobnosti i postati junakinja kao što joj je oduvijek bilo suđeno. Dvanaestogodišnja je Kara uz pomoć roditelja pobjegla s uništenog planeta Kriptona istodobno kad i mali Kal-El. Pod zaštitom i brigom poočima i pomajke Jeremie i Elize Danvers, Kara je na Zemlji rasla u sjeni svoje polusestre Alex i naučila skrivati fenomenalne moći koje dijeli sa svojim slavnim bratićem kako bi skrila svoj identitet.

Godinama poslije Kara je živjela u National Cityju i dalje skrivajući svoje moći, no kad je pad zrakoplova ugrozio Alexin život, Kara je poletjela i spasila je. Sada Kara balansira između posla novinarke u CatCo Worldwide Mediji i rada za Odjel za izvannormalne operacije (DEO), supertajnu vladinu organizaciju čija je misija zaštititi National City i Zemlju od prijetnji. U DEO-u Kara radi za J'onna J'onzza, Martian Manhuntera, sa svojom sestrom Alex i najboljim prijateljem Winnom Schottom. U Karinu se životu pojavljuju i medijska mogulka Cat Grant, fotoreporter James Olsen koji je i Guardian, maskirani osvetnik, Lena Luthor i Mon-El od Daxama čiji je planet opustošen kad je Kripton uništen. Dok se Kara nastoji snaći u međuljudskim odnosima i burnom životu novinarke, srce joj ispunjava borba protiv zločina u liku Supergirl.
 Tagovi