Supergirl, 26. - 30. ožujka

supergirl - 1
,
hr_HR

Supergirl ili Kara Zor-El (Melissa Benoist) u drugoj sezoni serije Supergirl prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

2. sez., 6. ep. - 26. ožujka

Skupina znanstvenika s dr. Jonesom na čelu u Norveškoj otkriva abnormalnu vučju strvinu i nakon toga su pobijeni svi znanstvenici osim Jonesa koji je zaražen parazitom. DEO otkriva da je Jones ubio ostale znanstvenike. Kara se naljuti na Mon-Ela kad sazna da se koristio svojim moćima kako bi zaradio. DEO predviđa Jonesovu sljedeću metu. Kara i J'onn pokušavaju ga zaustaviti, ali on crpi njihove moći i postaje sve veći i jači te pobjegne ostavljajući njih dvoje toliko slabima da je J'onn na rubu smrti. Alex nagovori M'gann da da krv kako bi spasila J'onna. Jones ponovno napada, ali umiješa se Mon-El. Stiže i James u svom novom kostimu pod novim imenom Čuvar. Kara se osvijesti i napada Jonesa plutonijem 239 koji on apsorbira što izaziva imploziju u njemu. James uvjeri Winna da ne oda Kari tajnu njegova novog identiteta. Cadmus otima Mon-Ela, Alex priznaje Kari da voli Maggie. Kara je nagovara da to kaže Maggie, ali Maggie odgovara da bi radije da ostanu prijateljice. Alex ostaje povrijeđena.

2. sez., 7. ep. - 27. ožujka

Novi osvetnik ubija zločince. Mon-El i dalje smišlja plan za bijeg. Lillian zahtijeva da Kara dođe u Cadmus. Karu pobijedi pravi ojačani Hank koji sebe naziva Kiborg Superman. Winn i dalje pomaže Jamesu u borbi protiv kriminalaca. Lillian prisiljava Karu da iscrpi svoje moći dok Mon-El to nemoćno gleda. Jeremiah spašava Karu i Mon-Ela. Kara napokon odobrava akcije Čuvara ne znajući tko se krije iza maske. Mon-El samome sebi priznaje osjećaje prema Kari. J'onn počinje halucinirati o M'gann kao zatočenici DEO-a. Ona ga upozorava na transfuziju. Alex napokon prihvaća Maggie.

2. sez., 8. ep. - 28. ožujka

Kiborg Superman pušta virus u baru izvanzemaljaca i ubija sve izvanzemaljce osim Mon-Ela. Eliza Danvers u posjetu je i kaže da je virus s Kriptona. Stvorio ga je Zor-El, Karin otac kako bi njime ubio sve tuđince u slučaju invazije na Kripton. Lena odbije pomoći kad joj Kara kaže da je Lillian vođa Cadmusa i dragovoljno daje Lillian izotop kojim će raspršiti virus. Iako se Kara i J'onn suprotstavljaju Luthorima, raketa s virusom je lansirana. Kara juri za raketom, ali ona eksplodira i virus je raspršen. Međutim, Lena je prevarila Lillian i umrtvila je virus. Lillian je uhićena. Eliza izliječi Mon-Ela. Maggie i Alex se poljube. Nepoznata izvanzemaljska vrsta traži Mon-Ela. Barry Allen i Cisco Ramon dolaze kako bi Karu zamolili za pomoć.

2. sez., 9. ep. - 29. ožujka

Winna pretuku dok je pomagao Jamesu pa sada vjeruje da nije rođen za terenski posao. Kara istražuje čudnu seriju nestalih osoba i tijekom potrage s Mon-Elom prolazi kroz portal te se nađu na planetu Maaldoria, središtu trgovine robljem. Na Maaldoriji zbog utjecaja crvenog sunca par nema svoje moći pa dopuštaju da ih uhvate kako bi završili u ćeliji s ostalima. Ondje saznaju da je u trgovinu ljudima umiješana Roulette. Maaldorijska je atmosfera smrtonosna za Marsovce pa umjesto J'onna Alex predvodi ekipu za spašavanje. Uspijeva nagovoriti i Winna da im se pridruži unatoč njegovim dvojbama. Kara u zatvoru potiče pobunu i na kraju zatvorenici prije bijega svladaju Roulette i njezinu pomoćnicu. Po povratku na Zemlju Mol-El odlučuje da će slijediti sudbinu superheroja, a Maggie kaže Alex da zna za Karin drugi identitet.

2. sez., 10. ep. - 30. ožujka

Kara počinje trenirati Mon-Ela. Iako Leslie nije u zatvoru, istraga DEO-a utvrđuje da druga žena u paru s muškarcem s moćima jednakim Kriptoncima napada Karu i Mon-Ela. U borbi koja je uslijedila Mon-El pomaže Kari ne obazirući se na prolaznike koje dovodi u veliku opasnost. Stiže Čuvar, pomaže im i tada Kara saznaje za njegov pravi identitet. Leslie otima znanstvenik koji crpi njezine moći i prenosi ih na druge. Mon-El i James jure njoj u pomoć, ali i njih zarobljavaju i na kraju ih sve spasi Kara. Poslije Kara odbije Jamesovu ponudu da zajedno budu ulični osvetnici. M'gann gubi svijest, J'onn se povezuje s njom i u tom dijeljenju umova poručuje joj da joj je sve oprošteno.

Nove epizode serije 'Supergirl' gledajte od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi