.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Supergirl, 22. - 26. siječnja

Supergirl
,
hr_HR

U bogatom svijetu junaka DC Comicsa širokoj je publici najpoznatija čuvena legenda o mitskom Supermanu, planetu Krypton i vladarskoj lozi El, no sada ćemo upoznati i Supergirl.

11. ep. - 22. siječnja

Kara mora pomoći Hanku da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću kad Bijeli Marsovac – pripadnik izvanzemaljske vrste koja je potpuno uništila njegov narod – otme antiizvanzemaljsku političarku i senatoricu Mirandu Crane (Tawny Cypress). U National City stiže Adam (Blake Jenner u gostujućoj ulozi), Catin sin s kojim dugo nije imala kontakta.

12. ep. - 23. siječnja

Kara će se naći pred svojom iskrivljenom slikom u ogledalu kad se pojavi Bizarro (Hope Lauren u gostujućoj ulozi), iskrivljena verzija Supergirl koja je želi uništiti. U međuvremenu, Kara se zbližila s Catinim sinom Adamom.13. ep. - 24. siječnja

Prijatelji pokušavaju Kari spasiti život jer se u nju naselio parazitski izvanzemaljac koji je drži zarobljenu u svijetu snova u kojima je njezina obitelj živa, a planet netaknut. Dok je Kara izvan pogona u svom snu, Alex, Hank i DEO odvraćaju napad s Kryptona.

14. ep. - 25. siječnja

Supergirl se bori protiv Gospodara Zatvora (Jeff Branson u gostujućoj ulozi), koji lovi i ubija bjegunce odbjegle iz zatvora Fort Rozz. Cat će angažirati još jednu pomoćnicu, Siobhan Smythe (u toj se ulozi povremeno pojavljuje Italia Ricci) koja će odmah pokušati nadmašiti Karu. U međuvremenu, James i Kara se ne mogu složiti oko metoda koje koristi DEO.15. ep. - 26. siječnja

Dok je veza Jamesa i Lucy na prekretnici, Kara sama odlazi u Supermanovu Utvrdu samoće u nadi da će ondje naučiti kako se boriti i poraziti Indigo (Laura Vandervoort u gostujućoj ulozi), opasno biće povezano s Karinom prošlošću koje se transportira s pomoću interneta.

Uzbudljivu seriju 'Supergirl' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka navečer na Domi TV.
 Tagovi