Supergirl, 2. - 6. siječnja

supergirl - 4
,
hr_HR

Supergirl ili Kara Zor-El u prihvaća svoje nadljudske sposobnosti i postaje napokon prava heroina kakva je željela biti od dolaska na Zemlju.

1. sez., 8. - 9. ep. - 2. siječnja 

Kara se otvoreno usprotivila Astri (u toj se ulozi povremeno pojavljuje Laura Benanti) zbog toga što njezina teta sumnja u sve što Kara vjeruje o svojoj majci. Cat je u opasnosti da je smijene s mjesta direktorice CatCoa zbog hakera koji je provalio u njezine privatne i za nju nezgodne mailove.

Dok je Astra zarobljena u DEO-u, njezin muž Non (u toj se ulozi povremeno pojavljuje Chris Vance) uhvati Hanka. Tako su se dvije strane našle u pat-poziciji. Cat tvrdi Kari da zna da je ona Supergirl, ali Kara to i dalje poriče.

1. sez., 10. - 11. ep. - 3. siječnja

Kara nastoji pomoći Winnu kad njegov otac superzlikovac Toyman pobjegne iz zatvora i pokušava doći do sina, s nepoznatim namjerama. Cat Lucy nudi posao u CatCou, a Alex moli Hanka da iskoristi svoje moći i pomogne razotkriti planove Maxwella Lorda. U ulozi Winslowa Schotta starijeg, odnosno Toymana, pojavljuje se Henry Czerny.

Kara mora pomoći Hanku da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću kad Bijeli Marsovac – pripadnik izvanzemaljske vrste koja je potpuno uništila njegov narod – otme antiizvanzemaljsku političarku i senatoricu Mirandu Crane (Tawny Cypress). U National City stiže Adam (Blake Jenner u gostujućoj ulozi), Catin sin s kojim dugo nije imala kontakta.

1. sez., 12. - 13. ep. - 4. siječnja 

Kara će se naći pred svojom iskrivljenom slikom u ogledalu kad se pojavi Bizarro (Hope Lauren u gostujućoj ulozi), iskrivljena verzija Supergirl koja je želi uništiti. U međuvremenu, Kara se zbližila s Catinim sinom Adamom.

Prijatelji pokušavaju Kari spasiti život jer se u nju naselio parazitski izvanzemaljac koji je drži zarobljenu u svijetu snova u kojima je njezina obitelj živa, a planet netaknut. Dok je Kara izvan pogona u svom snu, Alex, Hank i DEO odvraćaju napad s Kryptona.

1. sez., 14. - 15. ep. - 5. siječnja 

Supergirl se bori protiv Gospodara Zatvora (Jeff Branson u gostujućoj ulozi), koji lovi i ubija bjegunce odbjegle iz zatvora Fort Rozz. Cat će angažirati još jednu pomoćnicu, Siobhan Smythe (u toj se ulozi povremeno pojavljuje Italia Ricci) koja će odmah pokušati nadmašiti Karu. U međuvremenu, James i Kara se ne mogu složiti oko metoda koje koristi DEO.

Dok je veza Jamesa i Lucy na prekretnici, Kara sama odlazi u Supermanovu Utvrdu samoće u nadi da će ondje naučiti kako se boriti i poraziti Indigo (Laura Vandervoort u gostujućoj ulozi), opasno biće povezano s Karinom prošlošću koje se transportira s pomoću interneta.

1. sez., 16. - 17. ep. - 6. siječnja

Nakon što je bila u dodiru s Crvenim Kryptonitom i zbog toga postala opaka i opasna, Kara se okreće protiv svojih prijatelja i National Cityja. U The Talku Cat govori o Supergirl.

J'onn J'onzz otkriva detalje o susretu s dr. Jeremijom Danversom, Karinim i Alexinim ocem, i preuzimanju identiteta Hanka Henshawa. Kara razmišlja o tome da još nekomu otkrije svoj tajni identitet dok Siobhan (Italia Ricci) razmišlja kako da uništi Karu.

Epizode serije 'Supergirl' gledajte od utorka do nedjelje u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi