.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Supergirl, 15. - 19. siječnja

Supergirl
,
hr_HR

U bogatom svijetu junaka DC Comicsa širokoj je publici najpoznatija čuvena legenda o mitskom Supermanu, planetu Krypton i vladarskoj lozi El, no sada ćemo upoznati i Supergirl.

6. ep. - 15. siječnja

Sav stres privatnog i profesionalnog života izaći će na vidjelo kad Kara pretjera na treningu u borbi protiv Red Tornada, vojnoga kiborga izrađenog po narudžbi oca Lucy Lane, generala Sama Lanea (Glenn Morshower u gostujućoj ulozi). I Cat će biti poljuljana posjetom svoje majke Katherine koja je uvijek previše kritizira (Joan Juliet Buck u gostujućoj ulozi) i kad Alex angažira Winna da istraži zagonetnu smrt njezina oca. U ulozi Crvenog Tornada i njegova tvorca dr. T. O. Morrowa pojavljuje se Iddo Goldberg.

7. ep. - 16. siječnja

National City pogodio je potres. Kara i njezini prijatelji mogu se pouzdati samo u svoju hrabrost i snagu. Alexino nepovjerenje prema Hanku doseže vrhunac kad se nakon potresa nađu zarobljeni u prostoru DEO-a s Jemmom (Charles Halford), moćnim svemirskim bjeguncem.

8. ep. - 17. siječnja

Kara se otvoreno usprotivila Astri (u toj se ulozi povremeno pojavljuje Laura Benanti) zbog toga što njezina teta sumnja u sve što Kara vjeruje o svojoj majci. Cat je u opasnosti da je smijene s mjesta direktorice CatCoa zbog hakera koji je provalio u njezine privatne i za nju nezgodne mailove.


9. ep. - 18. siječnja

Dok je Astra zarobljena u DEO-u, njezin muž Non (u toj se ulozi povremeno pojavljuje Chris Vance) uhvati Hanka. Tako su se dvije strane našle u pat-poziciji. Cat tvrdi Kari da zna da je ona Supergirl, ali Kara to i dalje poriče.10. ep. - 19. siječnja

Kara nastoji pomoći Winnu kad njegov otac superzlikovac Toyman pobjegne iz zatvora i pokušava doći do sina, s nepoznatim namjerama. Cat Lucy nudi posao u CatCou, a Alex moli Hanka da iskoristi svoje moći i pomogne razotkriti planove Maxwella Lorda. U ulozi Winslowa Schotta starijeg, odnosno Toymana, pojavljuje se Henry Czerny.

Uzbudljivu seriju 'Supergirl' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka navečer na Domi TV.Tagovi