.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Super luda noć, 6. - 10. veljače

img placeholder
,
hr_HR

'Super luda noć' je humoristična serija s popularnom australskom komičarkom Rebel Wilson (Na putu do zvijezda, Djeveruše) u glavnoj ulozi, koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima, koje svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana, daleko od mjesta gdje bi imale priliku upoznati nove ljude.

13. ep. - 6. veljače

Nakon što Kimmie izgubi djevičanstvo s Jamesom (NATE TORRENCE) i počnu spavati jedno kod drugoga, Marika i Helen-Alice ljute su jer njihova prijateljica odjednom više nema vremena za njih. U međuvremenu, Kendall, usamljena nakon prekida s Richardom, doseže novo dno – druži se s Marikom i Helen-Alice.

14. ep. - 7. veljače

Kimmie i Kendall udružuju se da bi pokazale Richardu da njegova bivša, Lucinda, loše utječe na njega. U međuvremenu, Ruby govori Mariki da je uvijek mislio da je lezbijka.

15. ep. - 8. veljače

Kimmie se trudi ponašati profesionalnije, no njezine se prijateljice boje da će biti previše „cool“ za njihovu godišnju maturalnu s keksima. Gost je BOB SAGET.

16. ep. - 9. veljače

Kimmie slavi prvo Valentinovo s dečkom (NATE TORRENCE), no posao uništava planove i poslije Richard šalje miješane poruke o njihovu odnosu. U međuvremenu, Marika dobiva drukčiju poruku kada joj se nova prijateljica, Frankie (HANA MAE LEE – „Na putu do zvijezda“), počne upucavati, a Kendall organizira zabavu s igračkama za seks u čast praznika.

17. ep. - 10. veljače

Kimmien dečko James (NATE TORRENCE) prekida s njom kad mu Kimmie prizna da ju je Richard poljubio. Kimmie ne zna želi li se pokušati pomiriti s Jamesom ili priznati Richardu što osjeća. U međuvremenu, tvrtka je u kaosu zbog posjeta Richardova oca autokrata, Ruperta Roycea (CHARLES SHAUGHNESSY – „Dadilja“), koji odlučuje tko će dobiti iduće veliko promaknuće, a Marika pokušava reći prijateljicama da je gay.

 

 Tagovi