.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Super luda noć, 19. - 21. travnja

img placeholder
,
hr_HR

'Super luda noć' je humoristična serija s popularnom australskom komičarkom Rebel Wilson (Na putu do zvijezda, Djeveruše) u glavnoj ulozi, koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima, koje svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana, daleko od mjesta gdje bi imale priliku upoznati nove ljude.

1. ep. - 19. travnja

U prvoj epizodi, Kimmie želi da škvadra proširi vidike i iskuša nešto što nikad prije nisu radile. No nije tako hrabra kad sazna da će prva destinacija superlude noći biti piano bar. Može li se suočiti s najvećim strahom, pjevanjem u javnosti? U međuvremenu, Kendall (zvijezda serije KATE JENKINSON), kolegica u odvjetničkom uredu, ne može shvatiti zašto su Richard i Kimmie prijatelji i planira poduzeti nešto u vezi s time. Gost MATT LUCAS („Djeveruše“, „Alisa u zemlji čudesa“, „Shooting Stars“) glumi Derricka, Kimmiena bivšeg kolegu.

2.-3. ep. - 20. travnja

Nakon što ne uspiju izazvati interes na internetskoj stranici za pronalaženje partnera, Kimmie si zadaje posao uređivanja svog profila i profila svojih prijateljica. Uspijeva u tome i djevojke odlaze na grupni spoj u moderni klub s trojicom slatkih muškaraca koji očekuju ruskog supermodela (Kimmie), umjetnicu za tetovaže (Helen-Alice) i svjetski poznatu botaničarku (Marika). Mogu li odraditi spoj ili će se istina saznati? Gost je ROB HUEBEL („Childrens Hospital“).

Noć vještica je i Kimmie odlučuje da je uredska kostimirana zabava sjajno mjesto da kaže Richardu što osjeća, osobito ako ga iznenadi urnebesno seksi kostimom. Problem je što Kendall ima isti plan. U međuvremenu, dečki iz zgrade u kojoj cure žive pozovu Kimmie i prijateljice na njihovu zabavu. Gosti su JOHN GEMBERLING („Fat Guy Stuck in Internet“) kao Dan, PAUL RUST („Parks and Recreation“, „Comedy Bang! Bang!“) kao Benji i NAD AHDOOT („Kickin' It) kao Ruby.

4.-5. ep. - 21. travnja

Kimmie se život zakomplicira kad njezina mama, Pamela (gošća JACKI WEAVER – „U dobru i u zlu“, „Životinjsko carstvo“), preuzme kontrolu nad proslavom zaruka koju Kimmie planira za sestru Jazmine (gošća ASHLEY TISDALE). Stvari postaju još gore kad Pamela pozove Richarda na zabavu… I kad Kimmie sazna da su Havaji tema zabave i da svi moraju nositi kupaći kostim.

Kimmie saznaje drugu stranu svoje nove (ne)prijateljice Kendall kad završe zajedno u izlasku s obiljem alkohola. U međuvremenu, Marika i Helen-Alice idu na Konvenciju Murne, princeze ratnice, i šokiraju se jer njihov idol, Murna, princeza ratnica – bolje rečeno, Alison, glumica koja je glumi – nije osoba koju su očekivale. BROOKE SHIELDS („The Middle“, „Odjednom Susan“, „Reži me“) glumi Alison, tj. Murnu, princezu ratnicu. Gosti su JOHN GEMBERLING kao Dan, PAUL RUST kao Benji i NAD AHDOOT kao Ruby.


 Tagovi