.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Super luda noć, 12.-16. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Kimmie slavi prvo Valentinovo s dečkom, no posao uništava planove i poslije Richard šalje miješane poruke o njihovu odnosu.

10.-11. ep. - 12. rujna

Kimmie mora nagovoriti poznatu repericu Miss T da potpiše ugovor s uredom. U međuvremenu, svidi se tjelesnom čuvaru Miss T (LAVELL CRAWFORD – „Na putu prema dolje“).

Kimmie pozove Jamesa (NATE TORRENCE) u stan na večeru. Što može poći po zlu? Puno toga, osobito kad susjedi Dan (JOHN GEMBERLING), Benji (PAUL RUST) i Ruby (DAN AHDOOT) ponude svoje usluge cateringa, a sestra Jazmine (ASHLEY TISDALE) i njezin novi muž Jason (DARIN BROOKS) pojave se jako pijani.


12.-13. ep. - 13. rujna

Nakon prekida s Richardom, Kendall ljutnju izbacuje na Kimmie – u toj mjeri da je pozvan Brian Headfoot, iscrpljeni šef ljudskih resursa (FRED ARMISEN – „Saturday Night Live“, „Portlandia“), kako bi uspostavio primirje među njima. U međuvremenu, Marika i Helen-Alice dopuštaju praznoglavim Jazmineinim prijateljicama Heidi (CARRIE WIITA) i Hayley (RIKI LINDHOME) da im naprave makeover u svom novom salonu.

Nakon što Kimmie izgubi djevičanstvo s Jamesom (NATE TORRENCE) i počnu spavati jedno kod drugoga, Marika i Helen-Alice ljute su jer njihova prijateljica odjednom više nema vremena za njih. U međuvremenu, Kendall, usamljena nakon prekida s Richardom, doseže novo dno – druži se s Marikom i Helen-Alice.

 

 

14.-15. ep. - 14. rujna

Kad se Richardova bivša, partijanerica Lucinda (ROBIN McLEAVY – „Hell on Wheels“, „Abraham Lincoln: Vampire Hunter“), pojavi u New Yorku, spetljaju se i on se vrati na staro. Kimmie i Kendall udružuju se kako bi pokazale Richardu da Lucinda loše utječe na njega. U međuvremenu, Ruby (DAN AHDOOT) zove Mariku van, a ona pretpostavlja da je riječ o spoju. Šokirana je kad joj kaže da je samo htio pomoć u osvajanju cura jer je uvijek pretpostavljao da je ona lezbijka.

Nakon što uredska faca Porter Warner (BOB SAGET) savjetuje Kimmie da se ponaša profesionalnije, ona se počinje nazivati „Kimberly“ i tražiti savjete od Kendall. No prijateljice Helen-Alice i Marika strahuju da će nova i poboljšana Kimmie možda biti previše „cool“ za njihovu 10. godišnju maturalnu s keksima, slavlje kojim obilježavaju svoju katastrofalnu srednjoškolsku maturalnu večer.

 

16.-17. ep. - 15. rujna

Kimmie slavi prvo Valentinovo s dečkom (NATE TORRENCE), no posao uništava planove i poslije Richard šalje miješane poruke o njihovu odnosu. U međuvremenu, Marika dobiva drukčiju poruku kada joj se nova prijateljica, Frankie (HANA MAE LEE – „Na putu do zvijezda“), počne upucavati, a Kendall organizira zabavu s igračkama za seks u čast praznika.

Kimmien dečko James (NATE TORRENCE) prekida s njom kad mu Kimmie prizna da ju je Richard poljubio. Kimmie ne zna želi li se pokušati pomiriti s Jamesom ili priznati Richardu što osjeća. U međuvremenu, tvrtka je u kaosu zbog posjeta Richardova oca autokrata, Ruperta Roycea (CHARLES SHAUGHNESSY – „Dadilja“), koji odlučuje tko će dobiti iduće veliko promaknuće, a Marika pokušava reći prijateljicama da je gay.

 

 

 Tagovi