.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Super luda noć

img placeholder
,
hr_HR

PON - PET 05.15

(Super Fun Night), 2013., SAD, humoristična serija


Autorica serije: Rebel Wilson
Izvršni producenti: Conan O’Brien, John Riggi, David Kissinger, Jeff Ross


Glume:
Rebel Wilson - Kimmie Boubier
Liza Lapira - Helen-Alice
Lauren Ash - Marika
Kate Jenkinson - Kendall
Kevin Bishop - Richard Royce

Doma TV na male ekrane donosi novu humorističnu seriju s popularnom Rebel Wilson u glavnoj ulozi, o tri najbolje prijateljice koje su cijeli život provele družeći se isključivo u udobnosti vlastita stana, no to se iznenada promijeni kada jedna od njih dobije promaknuće i upozna naočitog odvjetnika, pa odluči okrenuti novu stranicu u životu. Pred njima je odjednom cijeli novi svijet izlazaka i zabave i, iako im stvari često ne idu po planu, djevojke će svakoga petka navečer nastavljati svoju misiju – provesti super ludu noć pod svjetlima grada koji nikad ne spava!


'Super luda noć' je humoristična serija s popularnom australskom komičarkom Rebel Wilson (Na putu do zvijezda, Djeveruše) u glavnoj ulozi, koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima, koje svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana, daleko od mjesta gdje bi imale priliku upoznati nove ljude. Kimmie (Rebel Wilson), Helen-Alice (Liza Lapira) i Marika (Lauren Ash) najbolje su prijateljice već 13 godina, a spojila ih je ljubav prema princezama ratnicama, proučavanjem kamenja i maštanju o tome kako će jednom i one imati dečke. Dok većina njihovih vršnjakinja nastavlja sa svojim životima i zaručuju se – kao, primjerice, Kimmiena sestra Jazmine (gostujuća zvijezda Ashley Tisdale) – njih tri imaju jedna drugu. Stoga svaki petak navečer imaju druženja čiji moto je „Uvijek zajedno, uvijek unutra!“ Međutim, stvari se ubrzo počnu mijenjati. Kada Kimmie dobije veliko promaknuće u jednoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki, čini se kako joj je napokon krenulo u životu. Ondje također upozna i naočitog britanskog odvjetnika Richarda (Kevin Bishop), sina višeg partnera u tvrtki s kojim se odlično slaže i kojemu se Kimmie očito sviđa. Međutim, njihova ljubomorna kolegica Kendall (Kate Jenkinson) nikako ne shvaća zašto su se njih dvoje sprijateljili i planira poduzeti nešto oko toga, držeći Richarda cijelo vrijeme na oku.


Kimmien svijet iznenada se otvara novim iskustvima, no Helen-Alice i Marika isprva nisu previše oduševljene time što petkom navečer više nisu kod kuće, već moraju tulumariti vani. Može li ih Kimmie uvjeriti da život nije namijenjen samo privlačnim i popularnim ljudima i da je stiglo vrijeme da njih tri napokon počnu živjeti punim plućima? Stvari im možda i neće uvijek ići po planu, no djevojke hrabro kreću u pohod na noćni život u New Yorku… svaki petak!


Popularna komičarka Rebel Wilson ujedno je i autorica serije, a jedan od izvršnih producenata je legendarni komičar Conan O'Brien. Serija je 2014. godine proglašena omiljenom novom humorističnom serijom na dodjelama nagrada People's Choice Awards.


Nagrade i nominacije:
• PEOPLE'S CHOICE AWARDS

- 2014. – nagrada za omiljenu novu humorističnu seriju

• GRACIE ALLEN AWARDS
- 2014. – nagrada za najbolju izvedbu ansambla u humorističnoj seriji

• HOLLYWOOD MAKEUP ARTIST AND HAIR STYLIST GUILD AWARDS
- 2014. – nominacija u kategoriji najbolje suvremene šminke na televiziji i novim medijima

O glumcima:

REBEL WILSON
(Kimmie Boubier)

Wilson dolazi iz Sydneyja, a u posljednjih nekoliko godina jedna je od najtraženijih mladih komičarki i glumica. Svoj veliki uspjeh i popularnost može zahvaliti ulozi urnebesne Brynn u komediji 'Djeveruše', u kojoj je glumila u svega nekoliko scena, no ostavila je jak dojam na mnogobrojnu publiku. Nakon tog početnog uspjeha, glumila je i u filmovima 'Djeveruše pod gasom' s Kirsten Dunst i Islom Fisher, 'Znojem do love' Michaela Baya i oba nastavka hit-filma 'Na putu do zvijezda'. Posudila je glas u animiranome filmu 'Ledeno doba 4: Zemlja se trese', kao i u trećem nastavku 'Kung Fu Pande'.

 

 


LIZA LAPIRA
(Helen-Alice)

Lapira je započela glumačku karijeru u njujorškim kazalištima, a publici je postala poznata zahvaljujući ulozi Maggie u Emmyjem nagrađenoj seriji 'Huff'. Osim toga, glumila je i u serijama 'Semafor', 'Ne vjeruj susjedi iz stana br. 23', 'Dollhouse', 'Dexter', 'Zakon i red: Odjel za žrtve', 'Hitna služba' i 'Navy CIS'. Gostovala je i u uspješnim serijama 'Uvod u anatomiju', 'Seks i grad' i 'Obitelj Soprano'.
Na velikome platnu, Lapira je glumila uz Stevea Carella i Ryana Goslinga u romantičnoj komediji 'Ta luda ljubav', kao i u 'Cloverfieldu', '21' i 'Repo Men'.

 

 

 

 


LAUREN ASH
(Marika)

Ash dolazi iz Ontaria u Kanadi, a započela je karijeru u jednom od najpoznatijih svjetskih „tvornica“ komedije, čikaškome Second Cityju. Jedna je od svega četiri Kanađana koji su ikad nastupali u najvećoj dvorani Second Cityja, a za svoje je komičarske nastupe višestruko nagrađena. Glumila je u serijama 'Scare Tactics', 'Almost Heroes', 'Punched Up ' i posudila je glas u animiranoj seriji 'The Dating Guy'.
Glumila je u za Oscar nominiranome filmu 'Lars ima curu' uz Ryana Goslinga, kao i u filmu 'Camille'.

 

 

 

 


KATE JENKINSON
(Kendall)

Australska glumica Kate Jenkinson diplomirala je na Zapadnoaustralskoj glumačkoj akademiji (WAAPA). Dosad je imala raznolike uloge u humorističnim i dramskim serijama, među kojima su one u serijama 'House Husbands' 'Offspring', 'Killing Time', 'City Homicide' i 'Tangle'.
Nastupala je i u brojnim kazališnim predstavama, među kojima su 'Diplomac', 'Don Juan in Soho' i 'Secret Bridesmaids' Business'.

 

 

 

 

KEVIN BISHOP
(Richard Royce)

Bishop je u Velikoj Britaniji već ostvario veliki uspjeh; ondje je dobro poznat kao glumac i komičar. Svoju je karijeru započeo kao tinejdžer u seriji 'Grange Hill', a nakon toga glumio je i u serijama 'Promet i plesačica', 'Love Soup', 'Moja obitelj', 'Peep Show' i 'Star Stories'.
Tumačio je glavne uloge u hitovima 'A Few Best Men', 'Španjolski apartman', 'Ruske lutkice', 'May I Kill U' i 'Muppet Treasure Island'.
 

 

 

 

 

 Tagovi