Sullivan i sin, 2. - 6. travnja

sullivan i sin 3
,
hr_HR

Doma TV donosi treću sezonu urnebesne humoristične serije 'Sullivan i sin' o Steveu koji je svoju odvjetničku karijeru zamijenio životom iza šanka.

3. sez., 3. - 4. ep. - 2. travnja

Kad se Carol ponovno poveže s naočitim Darylom (Charles Shaughnessy u gostujućoj ulozi), iznenada joj je privlačna pomisao na to da ima dečka. Međutim, i njezin sin Owen želi provoditi puno vremena s Darylom, pa se Carol i Owen svađaju oko toga tko će provesti više vremena s njim. U međuvremenu, Ok Cha natječe se s Royem u natjecanju konzumacije začinjene hrane koje zaokuplja cijeli bar.

Kad se ženskar (i „ovisnik o seksu“) Neal (Kunal Nayyar u gostujućoj ulozi) vrati u bar kako bi se iskupio za svoje ljubavne eskapade, Steve ne vjeruje njegovim motivima... Osobito kad je Melanie u pitanju.

3. sez., 5. - 6. ep. - 3. travnja

Nakon još jednog posjeta zvijezde NASCAR-a Brada Keselowskog (glumi samog sebe), koji napokon prekine niz poraza, Ok Cha kaže da jedna od barskih stolica donosi sreću. Cijela ekipa ima koristi od te „sreće“ sve dok Steve ne slomi stolicu, a cijeli se bar okrene protiv njega.

Kad Steveov stari suparnik, Lyle Winkler (Billy Gardell u gostujućoj ulozi) s druge strane ulice otvori bar „Lyle i sin“, Steve dozna da mu se ovaj želi osvetiti zbog poraza u hrvačkom meču u djetinjstvu. Njih dvojica odlučuju se obračunati u natjecanju pipničara. U međuvremenu, Carolin novi šef u Uredu za motorna vozila Ralph (Frank Caliendo u gostujućoj ulozi) izluđuje ju svojim imitacijama.

3. sez., 7. - 8. ep. - 4. travnja

Kad se Steve odluči organizirati večer mladih talenata kako bi bar ušao na popis popularnih mjesta u lokalnim novinama, Susan otkriva da ima novi talent – ismijavanje Ok Che. Ali kada večer pođe naopako, Steve se oslanja na Carol i Owena (i njihov neprimjereni nastup) kako bi spasio situaciju.

Suprotnosti se privlače kad se Royeva mama Rose (Loretta Devine u gostujućoj ulozi) vrati u grad i počne hodati s Hankom. U međuvremenu, djevojka stane između Owena i Ahmeda.

3. sez., 9. - 10. ep. - 5. travnja

Kad se dečki odluče baciti u proizvodnju piva, Steve je neodlučan zbog tatina savjeta da nikad ne miješa posao i prijateljstvo. U međuvremenu, dame provode vrijeme izvan bara i otkrivaju si neke zanimljive tajne.

Steve i Susan žele Ok Chi prirediti savršenu rođendansku proslavu, ali dolazak rođakinje Jenny (Margaret Cho u gostujućoj ulozi) na površinu izvlači staru obiteljsku zavadu. U međuvremenu, Roy dobiva karte za utakmicu, a Owen i Ahmed natječu se za dodatnu kartu.

3. sez., 11. - 12. ep. - 6. travnja

Kad se Steve požali da nikad nema odmora od bara, Jack mu pokaže što bi bilo da nije sudjelovao u ključnim trenucima za ekipu… A to se baš i ne pokaže dobro.

Steve se uz Melanienu pomoć svim silama trudi impresionirati uzbudljivu novu ženu. U međuvremenu, Hanku liječnik propisuje testosteron, no nesretan slučaj rezultira „nabrijanim“ Hankom.

Seriju 'Sullivan i sin' ne propustite gledati u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi