Štrumpfovi, 7. - 13. siječnja

Štrumpfovi epizode - 19
,
Štrumpfovi epizode - 19
hr_HR

Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'!

5. epizoda - 7.siječnja


U proljeće svi se Štrumpfovi natječu za Štrumpfetu, a Gargamel je odlučuje začarati kako bi mu pomogla uhvatiti Štrumpfove. Papa Štrumpf intervenira te uz pomoć Azriela pomrsi Gargamelove planove.


6. epizoda - 8.siječnja


Agata se pretvara u Štrumpfa, želeći im se osvetiti jer su joj uništili čarobni medaljon. No Papa Štrumpf je nadmudri i ponovno potjera iz šume.
Gargamel se pretvori u bebu Štrumpfa te ga Štrumpfeta posvoji. U selu Štrumpfova prouzroči totalni kaos kada ga pokuša raznijeti tempiranom bombom. No Papa Štrumpf otkrije njegove zle namjere te iskoristi eksploziv kako bi ispalio čarobnjaka natrag u njegov turobni dvorac.

7. epizoda - 9.siječnja


Zimnica Štrumpfova uništena je te oni odlaze u udaljeni dvorac u potrazi za utočištem. Isprva misle da je dvorac uklet, no nakon što odgonetnu misterij pohlepnog štakora, zahvalni vlasnik nagradi ih obiljem hrane za njihovu dugu zimu.
Ljubičasta muha ugrize Lijenoga te izbije epidemija koja seljane pretvori u ljutite, ljubičaste Štrumpfove. Papa Štrumpf otkrije da je pelud iz cvijeta tuberoze protuotrov te se stvari uskoro vrate u normalu.


8. epizoda - 10.siječnja


Pokušavajući saznati gdje su skrili dijamante, Gargamel se pretvara da je postao prijatelj Štrumpfova. No kada pokaže svoje pravo lice, Papa Štrumpf izvede čaroliju da spasi svoje male Štrumpfove iz ruku zlog čarobnjaka.
Zli čarobnjak Gargamel, uz pomoć svoje mame koja nije nimalo simpatičnija od njega, skovao je još jedan opaki plan. Pokušat će namamiti Štrumpfove novcem koji oni ne poznaju. Hoće li i Kuhar nasjesti na varku?


9. epizoda - 11.siječnja


Zli čarobnjak Gargamel zatraži od kuma Baltazara da mu pomogne uhvatiti Štrumpfove. Da bi to učinio, morat će oteti Majku prirodu i tako zaustaviti dolazak proljeća. Srećom, Štrumpfovi spašavaju stvar.


10. epizoda - 12.siječnja


Kralj Argon krupan je, neotesan i grub, a njegov čarobnjak Čaromir još je gori. On je uhvatio nekoliko Štrumpfova i planira ih iskoristiti kako bi ukrao kraljevo zlato...


11. epizoda - 13.siječnja

Štrumpfeta je našla novu prijateljicu Lauru, šestogodišnje dijete čiji roditelji žive u blizini šume. Zajedno dvije djevojke odlutaju u šumu. No uhvati ih zla vještica koja ondje živi.
Kuhar je pretjerao. Sve je deblji i deblji i njegova ga težina dovodi u opasnost. Zli će ga Gargamel uhvatiti… Može li Papa Štrumpf spasiti Kuhara?

Crtanu seriju 'Štrumpfovi' ne propustite gledati od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi