Štrumpfovi, 4. veljače - 10. veljače

štrumpfovi
,
hr_HR

Pa to je štrumpfastično! Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'!

1. sezona, 34. epizoda - 4. veljače

Majstor shvati da je bolje štrumpfnuti nego uopće ne štrumpfnuti kada upozna svoju pravu ljubav.

1. sezona, 35. epizoda - 5. veljače

Dok Štrumpfovi užurbano grade vremeplov, Papa Štrumpf izbezumljeno pokušava riješiti drevnu druidsku zagonetku prije negoli šumu zadesi katastrofa.


1. sezona, 36. epizoda - 6. veljače

Dvojica kradljivaca otmu Štrumpfića jer misle da je vilenjak i žele saznati gdje je skrio svoju hrpicu zlata. Papa Štrumpf organizira napad na zločince pitama od štrumpfgodica kako bi Štrumpfić mogao pobjeći.
Vještica Kvrgić daje nalog Papa Štrumpfu. Mala plava stvorenja susreću malenu vješticu i uče je kako biti dobra, dok u isto vrijeme druga vještica gubi svoje zle moći na godinu dana nakon što upadne u rijeku.


1. sezona, 37. epizoda - 7. veljače

 

Prekrasnu radost Božića za Štrumpfića i ostale umalo će uništiti zla Klorofila koja će začarati G. Nikolu želeći ga spriječiti u širenju blagdanskog veselja. Srećom, Papa Štrumpf i njegova mala plava stvorenja prekinu čaroliju i Božić je ponovno u cijeloj zemlji.


1. sezona, 38. epizoda - 8. veljače

Mrgud shvati da emocije mogu biti sjajne, pogotovo nakon što zloća Klorofile stvori ledeno srce koje ima moć da ih sve liši brižnosti i ljubavi. Štrumpfovi se sprijatelje s djevojkom u nevolji koja je zaručena za Gargamela, uvjerivši njezina oca da je šašavi čarobnjak lud.


1. sezona, 39. epizoda - 9. veljače

Štrumpfovi pomažu vilinskoj kraljici nadmudriti zločestog vilenjaka Flaviana, koji pokušava njezinu sinu oduzeti čarobnu zvečku.
Eko je uvjeren kako svojim iscjeliteljskim metodama može pomoći svim stvorenjima, čak i opakom Azrijelu kojemu je šapa zapela u zamku. Azrijel ozdravi, ali iako je u iskušenju ostati sa Štrumpfovima ili ne, trči natrag Gargamelu vodeći svoga staroga gospodara daleko od sela Štrumpfova.
 


1. sezona, 40. epizoda - 10. veljače


Nevolje Trapavoga odvedu preko rijeke. Ondje upozna Pixiese, šarmantna i lijepa bića s čijim će se neprijateljima Wartmongersima Štrumpfovi susresti na neočekivane načine.
 

Crtić 'Štrumpfovi' pratite od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi