Štrumpfovi, 28. siječnja - 3. veljače

štrumpfovi
,
hr_HR

Pa to je štrumpfastično! Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'!

1. sezona, 27. epizoda - 28. siječnja

Agata se maskirala u nagradu Zlatni Štrumpf kako bi uhvatila Štrumpfove i iskoristila ih kao glavni sastojak u svojoj kremi za ljepotu. Licko je nagovara da isproba njegov recept. Nedugo zatim zla je čarobnica prekrivena blatom i poslana preko brda u Gargamelovu kuću.

1. sezona, 28. epizoda - 29. siječnja

Papa Štrumpf organizira posadu koja će ploviti do Štrumpfgodnog otoka jer je Gargamel uništio sva stabla osim jednoga kako bi zatočio Štrumpfove. Gargamel ih slijedi, ali opet ih ne uspijeva uhvatiti jer je Vještica Štrumpfgodnoga otoka za njima poslala galebove.

1. sezona, 29. epizoda - 30. siječnja

Gruber se preodjene u Štrumpfetu kako bi namamio zaljubljenoga patuljka Piltkina dalje od sela Štrumpfova. U podzemnom tunelu upoznaju ženskoga patuljka koji se zaljubi u Piltkina koji zatim zamijeni Štrumpfetu novom ljubavlju.
Agata uspijeva dobiti Sonorijine čarobne, zlatne naušnice koje će joj omogućiti da izdaleka čuje štrumpfastične glasove. Slijedeći hrkanje Lijenoga, gotovo dođe do sela Štrumpfova. No Harma joj svojom glazbom uništi naušnice i ona bijesno odleti kući.

1. sezona, 30. epizoda - 31. siječnja

Prekrasna princeza pretvorena je u ružnu staricu i treba mačje brkove i suzu Štrumpfa za svoj čarobni napitak. Azrijel, Mrgud i Vicko nehotice surađuju. Dolazi do čarobne preobrazbe, nakon čega ih princeza oslobodi i oni sretno požure kući.
Majka Priroda prezauzeta je stvaranjem duge za štrumpfastični festival pa Papa Štrumpf posudi njezinu kuharicu i sam smiješa recept. Budući da nema žute, upotrijebe vilino zlato kako bi stvorili prekrasnu dugu prije negoli ga Gargamel stigne ukrasti.

1. sezona, 31. epizoda - 1. veljače

Štrumpfovi shvate da je um moćniji od materije kada im prevarant podvali nevjerojatno skupi čudesni napitak. No Papa Štrumpf izliječi Štrumpfove od njihove privremene naivnosti i šarlatana od njegove zloće.

1. sezona, 32. epizoda - 2. veljače

Planirajući kako uništiti zabavu Štrumpfova u povodu Dana vještica, Gargamel i Agata uhvate Lijenoga kojega je Majka Priroda slučajno obojila u crveno. Papa Štrumpf i Štrumpfovi pomognu Lijenome da pobjegne dok Majka Priroda zajedno s Ocem Vremenom ne vrati Lijenome njegovu plavu boju točno na vrijeme za zabavu.

1. sezona, 33. epizoda - 3. veljače

Mali Sickly pretvori se u heroja kada zaboravi svoje bolesti i spasi preostale Štrumpfove od smrtonosnih potočnica. Gargamel ukrade rođendanski šešir Pape Štrumpfa kako bi namamio Štrumpfove u zamku. Papa Štrumpf prevari Gargamela i on ih pusti. Zatim zadrži neobičan šešir da podsjeti sve na njihov veliki bijeg.

 

Crtić 'Štrumpfovi' pratite od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi