Štrumpfovi, 18. - 24. ožujka

štrumpfovi
,
štrumpfovi
hr_HR

Pa to je štrumpfastično! Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'!

 16. epizoda - 18. ožujka

Cvjetna Nimfa dolazi u selo Štrumpfova i svi Štrumpfovi padaju na njezin šarm i pamet. Ubrzo saznaju kako će im ona biti neka vrsta Štrumpf Mame.

17. epizoda - 18. ožujka

Papa Štrumpf prisjeća se Snenova uzbudljivoga morskog putovanja i neobičnih pustolovina s morskim kornjačama, kitovima, pustim otocima i gusarima!


18. epizoda - 18. ožujka

Simon se izgubio u šumi i traži svoje roditelje. On je sin divova. Štrumpfovi ga pokušavaju odvesti kući, ali onda se pojavi Gargamel.


19. epizoda - 18. ožujka

Štrumpfovi postave predstavu ´Robin Štrumpf´ u kojoj legendarnog junaka igra stvarni glumac koji proživljava štrumpfastične avanture.


20. epizoda - 18. ožujka

Svako jutro duhovi vode na šumskim listovima ostavljaju rosu. Trtko se dočepa čarobnog štapića koji stvara rosu…
Gargamelov plan da uhvate Štrumpfove opet je otkriven. No Štrumpfovi se odluče našaliti s njim: prerušeni u sićušne plave anđele, naučit će ga da se popravi…
 


21. epizoda - 18. ožujka

Još jedna štrumpfastična kazališna superprodukcija koja se temelji, ali veoma klimavo, na likovima Alexandrea Dumasa, uz nekoliko ubačenih rečenica iz ´Romea i Julije´. Pravo remek-djelo na pozornici.


22. epizoda - 18. ožujka

Štrumpfeta nauči važnu lekciju o ljubavi kada Štrumpfovi spase svijet od najmračnijih dana te Gargamel upozna svoju zlu družicu. Pospano selo Štrumpfova prekriveno snijegom oživi kada Papa Štrumpf objavi da je Valentinovo, poseban dan kada se slavi ljubav i prijateljstvo, upravo ono što krasi Štrumpfove. Mala plava stvorenja užurbano se pripremaju za godišnji posjet Kupida. Hitaju u svoje kućice kako bi pripremili iznenađenje za svoje prijatelje. No Štrumpfeta je sve uzrujanija jer je toliko Štrumpfova na njezinu popisu. Htjela bi da postoji samo jedan štrumpfastični princ za kojega će pripremiti dar. Piše Kupidu moleći ga da ostvari tu njezinu želju. Kupid veselo odapinje svoje ljubavne strijele po šumi te se šumska stvorenja počinju zaljubljivati. Kupid ugleda Gargamela i uzalud pokušava otopiti hladno srce zlog čarobnjaka. Odluči da se Gargamel može zaljubiti samo u ženu koja je jednako tvrda srca. No Gargamelova je želja, kao i uvijek, uhvatiti Štrumpfove. Presretne Štrumpfetino pismo Kupidu i pošalje joj lažni odgovor kako bi je namamio u svoju zamku. Zatim planira uhvatiti preostale Štrumpfove kada je dođu izbaviti. Prije negoli oni stignu, dobije poruku od zle Klorofile, žene koja je zločestija od samoga Gargamela. Ona mu za njegova mačka Azrijela ponudi zlato. Mačka je upravo prave dimenzije koja joj treba da bi izvela najgoru čaroliju od svih. Na Valentinovo će se dogoditi potpuna pomrčina Sunca. Tijekom tame ona će stati pred čarobni bunar držeći mačku u ruci i osloboditi zlo. Pohlepni Gargamel preda joj Azrijela bez razmišljanja, no završi u tamnici bez zlata. Štrumpfeta pobjegne i pokuša stići do bunara prije zle čarobnice da si zaželi štrumpfastičnog princa. Kupid stiže na vrijeme da spasi Štrumpfetu od otrovnih bodlji. Kaže Štrumpfeti da ljubav može pronaći samo u svome srcu. Klorofila prva stiže do bunara i u njega baci Azrijela. U trenutku kada odluči izvesti svoju zlu čaroliju, iz bunara izađe Gargamel s Azrijelom na glavi. Štrumpfovi stignu i gađaju je grudama snijega kako bi je spriječili da izgovori strašnu čaroliju. Kupid svojom ljubavnom strelicom probode srce zle čarobnice. Čak i Gargamel podlegne Kupidovoj čaroliji i zli čarobnjaci pohitaju jedno drugome u naručje. Štrumpfeta pohita do bunara kako bi poželjela štrumpfastičnog princa, no ugleda Azrijela koji se sprema napasti Papa Štrumpfa. Predomisli se i poželi da se svi vrate kući. Sigurni u svome selu, Štrumpfovi se vesele i slave oko goleme valentinovske torte. Mrgud uspješno izbjegne Kupidove strelice, ostavljajući malom bogu ljubavi izazov za iduću godinu.

Crtani film 'Štrumpfovi' pratite od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!
 Tagovi