.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Štrumpfovi, 17. - 23. travnja

Štrumpfovi epizode - 17
,
hr_HR

Pa to je štrumpfastično! Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'! Pratite njihove dogodovštine svaki dan u popodnevnom terminu!

56. ep. - 17. travnja

Sigurno je kokoš nešto loše pojela. Prije je davala obojena jaja, a sada su njezina jaja tako obična i bijela. Sve se to događa u Rusiji i car će se opasno naljutiti ako Štrumpfovi ne pronađu rješenje.

57. ep. - 18. travnja

U Africi Štrumpfovi susreću princa Bakurija koji može sve pretvoriti u zlato s pomoću svoje čarobne figurice nosoroga. Jednog dana dogodilo se nešto strašno: pohlepni trgovac ukrao je čarobnu figuricu! Lumen mora pronaći rješenje ili...

58. ep. - 19. travnja

Afrički pripovjedači katkad se oslanjaju na čarobne moći. Lumen zdipi jednomu njegovu vrećicu s čarobnim prahom ne bi li Štrumpfovi sada slušali njegove priče. I zaista ga slušaju!Nikada ne uzimaj slatkiš od neznanca. Čak ni onda kada je on u obliku ljupke kućice. Štrumpfovi ne mogu odoljeti ukusnoj slatkoj kućici i nevolje počinju!

59. ep. - 20. travnja

Njihovi čarobni kristali omogućuju Štrumpfovima odlazak na razna mjesta. Evo ih na Antarktici, poplavili su od hladnoće. A Štrumpfić se prehladio. Kako će pobjeći u toplije krajeve?Dok su Štrumpfovi u Švicarskoj, imaju priliku iz prve ruke upoznati neke posebnosti ove zemlje: na primjer, šašavi majstor satova kukavica zatoči Divljega...

60. ep. - 21. travnja

U drevnoj Indiji beskrupulozni fakir Gargapuri proda Štrumpfove Rahaju za njegov privatni zoološki vrt. Samo su Papa Štrumpf, Divlji i Vicko slobodni tako da se moraju ušuljati u palaču i spasiti svoje prijatelje. Usput oslobode sve životinje iz kaveza u zoološkom vrtu.1. ep. - 22. travnja

Čarobnjak Gargamel stvori zavodljivu Štrumpfetu da namami Štrumpfove u svoj dvorac. No Štrumpfeta, potpuno očarana malim Štrumpfovima, postane jedna od njih te oni zajedno osujete Gargamelov zao plan. Uz pomoć čarolije, Papa Štrumpfu napokon polazi za rukom da Štrumpfetu učini što sličnijom Štrumpfovima. Gargamel joj više ne može davati zle naredbe kroz zrcalo u njezinoj kutijici s puderom.

2. ep. - 23. travnja

Naredivši Štrumpfovima da završe popravak brane, Papa Štrumpf odlazi u lov na biljku. U njegovoj odsutnosti Lumen izazove katastrofu proglasivši se kraljem, a Papa Štrumpf vrati se na vrijeme da spriječi popuštanje brane. Zbog Vickovih psina nitko mu od Štrumpfova ne vjeruje kada im kaže da je mačak Azriel spreman zaskočiti ih. Osjećajući se krivim i odgovornim, požuri se u Gargamelov dvorac te čarobnjaku i njegovoj mački podvali nekoliko eksplozija iznenađenja da može osloboditi svoje prijatelje.
 

 

 Tagovi