Štrumpfovi, 14. - 20. siječnja

Štrumpfovi epizode - 17
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'Štrumpfove'!

12. epizoda - 14. siječnja

Odlazak u močvaru kako bi se donio rijetki plamen velika je čast. Ali Trtko se ne želi ondje suočiti s čudovištem. Pa tko će ići u močvaru nego Štrumpf koji ne može reći ne?

13. epizoda - 15. siječnja

Lumen je odlučio posvetiti se dobrobiti svojih sunarodnjaka Štrumpfova. Izliječit će ih od svih nevolja… Uz malu pomoć zlog Gargamela!

14. epizoda - 16. siječnja

Štrumpfovi obožavaju tartufe. Tartufi pripadaju trolovima. Trolovi žive ispod Trolove planine, gdje iz sjena jezera vreba bezimena stvar...

15. epizoda - 17. siječnja

Isprobavajući novu čaroliju na Štrumpfovima, Gargamel sam sebe pretvara u kamen. Štrumpfovi su presretni. Njihov najveći neprijatelj više ih neće gnjaviti! Lijeni je postao doista previše lijen. Drugi Štrumpfovi odlučili su se zato našaliti s njim: kad se Lijeni probudi, okružen je starim i naboranim Štrumpfovima koji mu govore kako je prespavao nekoliko stoljeća...

16. epizoda - 18. siječnja

Cvjetna Nimfa dolazi u selo Štrumpfova i svi Štrumpfovi padaju na njezin šarm i pamet. Ubrzo saznaju kako će im ona biti neka vrsta Štrumpf Mame.
 

17. epizoda - 19. siječnja

Papa Štrumpf prisjeća se Snenova uzbudljivoga morskog putovanja i neobičnih pustolovina s morskim kornjačama, kitovima, pustim otocima i gusarima!

18. epizoda - 20. siječnja

Simon se izgubio u šumi i traži svoje roditelje. On je sin divova. Štrumpfovi ga pokušavaju odvesti kući, ali onda se pojavi Gargamel.
 

Crtanu seriju 'Štrumpfovi' ne propustite gledati od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!Tagovi