Stalker, 8. - 12. siječnja

img placeholder
,
hr_HR

Doma TV donosi napetu kriminalističku seriju 'Stalker' s Maggie Q i dobitnikom Zlatnoga globusa Dylanom McDermottom u glavnim ulogama. Radi se o psihološkom trileru o losanđeleskim detektivima koji uranjaju u misli uhoda kako bi zaštitili njihove mete od budućih incidenata za Jedinicu za procjenu prijetnja.

4. ep. - 8. siječnja

Beth i Jack istražuju napad uhode koji iskorištava fobije svojih žrtava. U međuvremenu Beth doznaje da se njezina prijateljica viđa s nekime tko je, a da to nijedna od njih ne zna, povezan s njom.

5. ep. - 9. siječnja

Dok istražuju niz strašnih prijetnja, TAU-ov tim otkriva da žrtvina kuća ima jezivu prošlost i vjeruje se da je ukleta. No kad prijetnja rezultira smrću, tim provede Noć vještica na divljem maskenbalu loveći osobu koja stoji iza sablasnih pojava – počinitelja kojega se odavno smatralo mrtvim.

6. ep. - 10. siječnja

Nakon što niz alarmantnih događaja zadesi bogatu filantropkinju, TAU istražuje njezina bivšeg muža koji je opsjeda i njegovu mnogo mlađu djevojku. U međuvremenu Amanda prijeti da će otkriti Jackovu mračnu prošlost.

7. ep. - 11. siječnja

Jedinica za procjenu prijetnja istražuje kuću mlade glumice Nine Preston (gostujuća glumica ANNALYNNE McCORD), nakon što je terorizira opsjednuti obožavatelj. U međuvremenu Beth dobiva uznemirujuće osobno pismo, a Perry dobiva veći uvid u njezin život.

8. ep. - 12. siječnja

Kad miran kvart i dom jednoga čovjeka u predgrađu vandaliziraju, a njegovu obitelj teroriziraju, prisiljen je razotkriti svoju zlu prošlost da bi dobio TAU-ovu zaštitu. MARC BLUCAS gostuje kao otac obitelji.

Napetu seriju 'Stalker' pratite od srijede do petka u večernjem terminu na Domi TV.

 Tagovi