Stalker, 29. lipnja - 3. srpnja

stalker
,
stalker Foto: PR
hr_HR

Doma TV donosi napetu kriminalističku seriju 'Stalker' s Maggie Q i dobitnikom Zlatnoga globusa Dylanom McDermottom u glavnim ulogama. Radi se o psihološkom trileru o losanđeleskim detektivima koji uranjaju u misli uhoda kako bi zaštitili njihove mete od budućih incidenata za Jedinicu za procjenu prijetnja. Serija je 2015. godine nominirana za People's Choice Award u kategoriji omiljene nove dramske serije.

1. sezona, epizoda 12 - 29. lipnja

Nakon što gradonačelnik (gostujući glumac BRETT CULLEN) bude žrtvom uhode, TAU mora utvrditi uznemirava li ga jedan od njegovih gnjevnih birača ili mu se osvećuje skandalozna tajna iz njegove prošlosti.

1. sezona, epizoda 13 - 30. lipnja

Nakon nasilne provale u kuću poznatog voditelja, Beth i Jack smjesta istraže njegova prijašnjeg uhodu, no brzo uviđaju da je taj slučaj mnogo zamršeniji. U međuvremenu Perry dobiva nove uvide u Bethinu prošlost. KERR SMITH gostuje kao voditelj.

1. sezona, epizoda 14 - 1. srpnja

Beth i Jack moraju riješiti prijetnju čuvarici plaže (gostujuća glumica PHOEBE TONKIN) i njezinoj obitelji kad postane opsesijom misterioznog uhode.

1. sezona, epizoda 15 - 2. srpnja

Kad popularni srednjoškolski trener kaže da ga je napala učenica koja je zaljubljena u njega, Beth i Jack krenu u istragu. U međuvremenu Ray (gostujući glumac EION BAILEY) upoznaje Perryja sa svojim planovima da uništi Beth.

1. sezona, epizoda 16 - 3. srpnja

Kad jednu djevojku uznemirava gomila ljudi, Beth i Jack uviđaju da imaju posla s rijetkim slučajem grupnog vrebanja. Također, eskaliraju Rayevi planovi da izolira Beth od njezinih najbližih saveznika.

Uzbudljivu seriju 'Stalker' ne propustite pogledati u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi