Smrtonosni ulov, 9. - 13. travnja

Smrtonosni ulov 10. sezona - 13
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

10. sez., 14. - 15. ep. - 9. travnja

Sezona lova na snježne rakovice u punom je jeku, kod posada dolazi do umora i flota je pred sve većim izazovima. Neki su brodovi zapeli u luci, a neki na pučini. Kapetan Sig Hansen odvodi Northwestern na maratonsku turu i njegova kći Mandy napokon može iskusiti pravi lov na rakove. Na Sagi kapetan Elliott Neese sukobljava se sa zapovjednikom posade, nakon što je zbog nemara došlo do kvara na hidrauličkom stolu. Kapetan Andy Hillstrand s Time Banditom se nalazi u luci na popravku, a njegov nećak Scotty postavit će svojoj djevojci koja mu je stigla u posjet vrlo važno pitanje. Nakon nepriličnog ponašanja vrlo važnog člana posade na Cape Cautionu, kapetan Divlji Bill Wichrowski mora odlučiti kako primjereno postupiti. Za to vrijeme u Dutch Harboru kapetan Scott Campbell mlađi vratio se na Seabrooke prvi put nakon po život opasne operacije.

Kapetan Andy zove brata Jonathana da dovrši sezonu lova umjesto njega kada se Time Bandit popravi. Mandy završava svoje prvo iskustvo i vraća se kući u Seattle. Sig je pokušava uvjeriti da postoje lakši načini kojima može zaraditi za život nego što je to lov na rakove.

10. sez., 16. - 16A. ep. - 10. travnja

Završetak je sezone lova na snježne rakovice i flota odlazi napuniti spremnike dok hladna
arktička oluja prijeti sigurnosti i preživljavanju. Ribari ujedinjuju snage ne bi li spasili brod Cornelia Marie nakon što snažan orkanski vjetar gotovo brod razbije o stijene, a kapetan Casey McManus riskira živote članova posade u smjelom pokušaju da dođu do sigurne luke.

Zbog kvarova na Cape Cautionu i Seabrookeu jedan se od tih brodova pretvara u bombu na pučini, a na drugom bi mogli propasti rakovi vrijedni 200 tisuća dolara. Obalna straža šalje brzi čamac za spašavanje kako bi članu posade spasili oko, dok na Time Banditu novak nastrada od željeznih vrata. Wizard i Saga nađu se u oluji, a iscrpljujući posao daleko od obale na Northwesternu osvećuje se Edgaru.

11. sez., 1. - 1A. ep. - 11. travnja

Emisija nagrađena „Emmyjem“ vratila se! Sezona lova na kraljevske rakovice stiže s novim setom izazova i svaki se ribar mora osloniti na braću Beringova mora da bi preživio. Brod Time Bandit vraća se s gotovo 1300 kg eksploziva. Riskantna psina na brodu Northwestern pošla je po zlu. Divlji Bill bori se protiv čudovišnih valova jednim motorom. Kapetan Keith uzvraća udarac nakon izdaje. Obalna straža odgovara na nesreću mornara. Brod Cornelia Marie zaglavio je u pristaništu s pokvarenim motorom.

Nemilosrdna utrka na aljaske rakove u punom je zamahu na Beringovu moru. Ove su godine na raspolaganju dodatni rakovi u vrijednosti od 15 milijuna dolara pa ulozi nikad nisu bili viši ni natjecanje veće. Dodatni novac šalje posadu u pomahnitali lov, kapetani i posade traže način da se dočepaju vrha. Da bi stekli prednost, Time Bandit i Wizard zaboravljaju rivalstvo dugo 10 godina i udružuju se, ali možda ipak nema dovoljno rakova za sve.

11. sez.., 2. - 3. ep. - 12. travnja

Na Northwesternu kapetan Sig nemilosrdno tjera svoju neispavanu posadu na rad, što ga stavlja u vodstvo, ali pobjeda ima svoju cijenu. Ovaj je put to njegovo najvredniji član posade i brat. S očevom ostavštinom i multimilijunskom operacijom u opasnosti, vlasnik broda Cornelia Marie, Josh Harris, postaje očajan i traži sve prečace kako bi vrše napunio rakovima.

Ribarski ponos i nagrada u iznosu od više milijuna dolara u opasnosti su dok se flota u lovu na rakove suočava s čudovišnim valovima, užarenom vatrom i pobunjenim posadama na Beringovu moru. Valovi viši od sedam metara testiraju snagu početnika i vlasnika broda, Josha Harrisa, ali vatra je, a ne voda, ta koja prijeti potopiti njegov brod Corneliju Marie dug 38 m. Na brodu Wizard pobunjena posada suočava se sa sebi ravnim kapetanom Keithom. Na brodu Northwestern kapetan Sig Hansen u nevolji je. Mora uloviti neočekivanih 90 tona.

11. sez., 4. - 5. ep. - 13. travnja

Kad flota sazna da se najavljuje da će supertajfun Nuri širok 1400 km stići na njihovo područje, kapetani su prisiljeni donijeti teške odluke da bi zaštitili svoje sezone od potpune propasti. Za skipera broda Cape Caution, Divljeg Billa Wichrowskog to znači bježanje u zaštitu, ali ne prije nego što izvadi preostale vrše. Njegova posada ima samo četiri člana pa mu ne preostaje ništa drugo nego da zadatak slaganja vrši prepusti novaku.

Čudovišni supertajfun Nuri širok 1400 km progutao je ribolovni teren i ostavio aljasku posadu bez mjesta za skrivanje. U opasnosti su životi pa kapetani moraju odlučiti hoće li ostati i boriti se ili će pobjeći u zaštitu. Brod Time Bandit povlači se u sigurnu luku, ali ostatak flote riskira. Kapetani vode posade u samo središte tajfuna. Na brodu Wizard vade se vrše pune rakova pa se kapetanu Keithu Colburnu rizik isplatio. Barem dok jednog člana posade nije pokosio brutalan val. U srcu oluje kapetan Sig Hansen gubi kontrolu nad upravljanjem i ostavlja Northwestern na milosti valova viših od 8,5 metara. Na brodu Cornelia Marie oluja uzima maha i otkrivaju se mane i slabosti neiskusnog kapetana Josha Harrisa. I vrijeme i privatni život kapetana Elliotta Neesea izmiču nadzoru pa on prestaje upravljati Sagom.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi