.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 9. - 13. siječnja

Smrtonosni ulov exposed
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

1. ep. - 9. siječnja

Sezona 2008. lova na kraljevske rakove nađe se pred velikim ulozima prije nego što brodovi uopće isplove. Kapetane Keitha i Phila mogle bi izbaciti iz stroja bolesti opasne po život, a svi su brodovi u velikom dugu nakon ljetnih popravaka. Na lovištu rakova jedan je kapetan primoran izložiti život mogućoj opasnosti.

2. ep. - 10. siječnja

Drugi je tjedan sezone, a brodovi love neuhvatljivoga kraljevskoga raka. Razvija se žestoka oluja i jedan brod odašilje poziv u pomoć. Kapetani su zalijepljeni za svoje radioodašiljače u iščekivanju vijesti o sudbini 11 braće ribara koji su se našli u nevolji.

3. ep. - 11. siječnja

Flota je još u lovu na rakove, a jedan je tajfun već odnio žrtvu. Jedan je brod potonuo, a jezivi opisi onoga što je snašlo njegovu posadu prenose se flotom. Posade Time Bandita, Cornelije Marie, Wizarda i Northwesterna nemaju vremena za razmišljanje. Moraju se vratiti u ribolov.

4. ep. - 12. siječnja

Četvrti je tjedan sezone lova na kraljevske rakove. Sedam je duša umrlo, ali ribari ne posustaju u lovu na rakove. Naporni radni sati i okrutno maltretiranje testiraju novake, a neki počinju pucati.

5. ep. - 13. siječnja

Vrše i dalje izlaze na površinu prazne, a kapetanima ponestaje ideja. Slab ulov i tegoban posao izazivaju u našim posadama mračno raspoloženje i najmanji prekršaj novaka ili kolege na palubi dovodi do srdžbe i čak provala nasilja.

 


 Tagovi