Smrtonosni ulov, 8. - 9. rujna

img placeholder
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

 6. sez., 10. - 11. ep. - 8. rujna

Obalna straža pokušava po drugi put spasiti ribara koji je pretrpio srčani udar. Dok se spušta po unesrećenog, jaki vjetrovi guraju spasioca prema jarbolu. Time Bandit izvlači goleme količine rakova sve dok teški komadi leda ne počnu padati na palubu i pretvore je u ratnu zonu. Do kraja dana nastrada omiljeni mornar. Na Corneliji Marie skiper Phil također ima rekordan ulov rakovica. No kapetanovo dobro raspoloženje pokvari se kada njegov najmlađi sin otkrije strašnu tajnu.

Kapetan Jonathan zamjenjuje Time Bandit toplijim krajevima. Na Corneliji Marie skiper skupo plati svoju beskompromisnost. Na Northwesternu poziv kući slomi Jakea Andersona kada sazna uznemirujuće detalje o nestanku svoga oca.

6. sez., 12. - 13. ep. - 9. rujna

Skiper Phil Harris jako se razbolio u udaljenoj luci St. Paul i mora ga se helikopterom evakuirati u bolnicu u Anchorageu. Sin Jake ostaje uz njega, dok će njegov drugi sin Josh pripaziti na brod. Josh je rastrgan. Hoće li ostati da uhvati ostatak njihove kvote rakova ili će se požuriti da bude uz oca prije nego što bude prekasno? Na Time Banditu Andy obučava potencijalnog nasljednika kapetana dok ih ostatak posade samo ljubomorno promatra. Na Kodiaku kapetan Bill Wichrowski odobri svojoj posadi da noć provedu u barovima dok budu istovarivali u gradu. No skiper zažali zbog svoje velikodušnosti kada se mornar napije i idući dan ne može raditi.

Dok se flota bori s napornim ulovom, kapetani se sukobljavaju s mornarima, a mornari se sukobljavaju međusobno. Na kopnu se kapetan Phil bori za život dok se njegovi sinovi svađaju. Na Wizardu je kapetan Keith zapeo u labirintu leda moleći se Bogu da su njegove sjeverne vrše na sigurnom. Na Time Banditu, Mike Fourtner se ne drži baš najbolje. Njegova ga posada napada, a kapetan Andy preispituje svoju odluku o svom potencijalnom nasljedniku. Beskrajna lažna obećanja kapetana Siga na Northwesternu dovela su njegova mlađeg brata Edgara do toga da razmišlja o odustajanju.

Nove epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom i nedjeljom na Doma TV-u! Više o šestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi