.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 5. - 9. ožujka

Smrtonosni ulov 8. sezona - 21
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

8. sez., 1. - 2. ep. - 5. ožujka

Zbog smanjene kvote za rakove kapetani se još više žure na more. Flota se bori za polovinu ulova i svaki će kapetan morati odlučiti: kockati se na već iscrpljenom lovištu crvenog raka ili riskirati sve i loviti neuhvatljivog plavog raka. Odluka najteže pada Wizardu, na kojem je Keith primoran napraviti hrabar potez. Na Northwestern i Time Bandit dolaze poznata lica,, a Kodiak na more kreće s posve novom posadom. Na Seabrookeu Junior želi postati još veća legenda, a Elliott na Ramblin’ Roseu traži poštovanje ostalih u svojoj drugoj lovnoj sezoni.

Flota se podijelila i pratimo priče o dva lova. Zbog oklade između brodova Seabrooke i Ramblin’ Rose kapetani se bore za što bolju poziciju na lovištu plavog raka. Na brodu Northwestern dolazi do kvara i Edgar pokazuje koliko vrijedi. Na Time Banditu posada nastavlja lov s nestalim prijateljem u mislima.

8. sez., 3. - 4. ep. - 6. ožujka

Kod posada dolazi do ozljeda i propusta, a Beringovo more pokazuje svoju mekšu stranu i slabe karike u svim posadama. Na brodu Seabrooke ionako brojčano manjkavu posadu dodatno umara nezgoda na palubi. Umorna posada broda Ramblin’ Rose svađa se s kapetanom jer su neispavani. Na Wizardu sjedokosi veterani bijesni su zbog navodne ozljede najmlađeg člana posade, a posada Kodiaka okreće se protiv kolege zbog niza krivih procjena. Na Time Banditu, umjesto velikog lova, zaokupljeni su tugom. Opraštaju se od izgubljenog člana posade.

Na pola lova na kraljevske rakove izmorene posade daju sve od sebe kako bi posao obavile kako treba. Na Wizardu zbog ozljeda i slabog ulova Keith razmišlja o promjeni taktike i posade. Jake Harris i dalje razmišlja o Corneliji, a novi član posade brod Northwestern upoznaje na „norveški način“. S istovarom u St. Paulu, Seabrooke vuče prvi potez u utrci s Ramblin’ Rose. Na Kodiaku Zachove pogreške na ogradi iz kapetana Billa izvlače ono najgore.

8. sez., 5. - 6. ep. - 7. ožujka

U drugoj polovici sezone lova na kraljevske rakove, divlje Beringovo more jednako troši i ljude i strojeve. Oprema se može popraviti, ali ribari moraju naći zadnje atome snage da izdrže i prežive na mjestu gdje vlada priroda. Na brodovima Ramblin’ Rose i Seabrooke dolazi do kvara motora, a jedan je brod trajno oštećen. Na Time Banditu Johnathan se muči ne bi li ispunio obećanje koje je dao djedu. Najmlađi član posade na Wizardu brzo otkriva da je podcijenio težinu života na moru.

Sezona lova na kraljevske rakove bliži se kraju i posada Wizarda suočena je s borbom na život i smrt. Član posade srušio se i život mu visi o koncu. Lov na rakove iznenada postaje nevažan jer se bore kako bi preživjeli na opakom Beringovu moru. Na Seabrookeu kapetan Scott Campbell mlađi želi zaraditi svoju plaću, ali pod koju cijenu? Kapetanu Northwesterna Sigu Hansenu cijele godine dobro ide, ali kada košare počnu izlaziti prazne, njegove nade da će sezonu završiti prije odlaze u vjetar. Kapetan Elliott Neese na brodu Ramblin’ Rose od šefa dobiva ultimatum: počni loviti plave rakove ili svoje mjesto daj nekomu tko to zna. Na Wizardu pritisak Beringova mora previše je za najmlađeg člana posade.

8. sez., 7. - 8. ep. - 8. ožujka

Kako bi pomogla svomu mladom članu posade, posada Wizarda zove helikopter Obalne straže da ga hitno evakuira. Približava se oluja stoljeća i svi se žure izvaditi rakove prije dolaska uragana. Na Northwesternu Jake se bori za posao, a neiskusni kapetan Ramblin’ Rosea bori se s vremenskim prilikama i posadom. Na Seabrookeu Junior predugo ostaje u oluji i najopasniji dio Beringova mora sada mora preploviti sa samo jednim motorom.

Sezona kraljevskih rakova bliži se kraju, a snažni arktički uragan pogađa lovišta plavog raka. Zbog toga se flota koja ih lovi mora sakriti, a kapetan Scott Campbell Mlađi teškom mukom će proći kroz opasni Serichefov tjesnac sa samo jednim od dva motora. Golema oluja kreće na jug i zadaje muke crvenoj floti. Valovi su visoki poput planina, a vjetar je jačine uragana. Tijekom posljednjeg izvlačenja ulova kapetan Northwesterna Sig Hansen dobiva udarac u glavu. Nakon prestanka oluje svi kapetani imaju samo jedan cilj, napuniti spremnike i krenuti kući… Ali to neće biti lako. Plava se flota vraća na lovište koje je poharala oluja, zbog čega kapetani Elliot Neese i Scott Campbell mlađi moraju donijeti dosad najteže odluke. Na Wizardu i Kodiaku kapetani se muče ne bi li posade održali na okupu do samoga kraja. Na Time Banditu prava je kocka. Doslovno, koji će član posade biti na vrhu.

8. sez., 8A - 9. ep. - 9. ožujka

Nakon prestanka oluje svi kapetani imaju samo jedan cilj, napuniti spremnike i krenuti kući… Ali to neće biti lako. Plava se flota vraća na lovište koje je poharala oluja, zbog čega kapetani Elliot Neese i Scott Campbell mlađi moraju donijeti dosad najteže odluke. Na Wizardu i Kodiaku kapetani se muče ne bi li posade održali na okupu do samoga kraja. Na Time Banditu prava je kocka. Doslovno, koji će član posade biti na vrhu.

U Dutch Harboru je zima i flota se sprema za lov na snježne rakovice.
Na Northwesternu prije isplovljavanja dolazi do napetosti, a kapetan Bill s Kodiaka gotovo se potukao sa sinom. Ni kapetanu Ramblin' Rosea ne cvjetaju ruže, ni na moru ni kod kuće. Na Wizardu kapetan Keith Colburn prije početka sezone u lošijoj je poziciji od ostalih, a posada Time Bandita šokirana je jer se nevolje nižu jedna za drugom. Upitno je hoće Seabrooke uspjeti doploviti do lovišta.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi