.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov

Smrtonosni ulov S7 exposed
28.02.2017. 00:59, Doma TV komentiraj pošalji video galerija

PON - PET 19.00Galerija fotografija

Smrtonosni ulov 7. sezona - 24 Smrtonosni ulov 7. sezona - 23 Smrtonosni ulov 7. sezona - 22 Smrtonosni ulov 7. sezona - 21 Smrtonosni ulov 7. sezona - 20 Smrtonosni ulov 7. sezona - 19 Smrtonosni ulov 7. sezona - 18 Smrtonosni ulov 7. sezona - 17 Smrtonosni ulov 7. sezona - 16 Smrtonosni ulov 7. sezona - 15 Smrtonosni ulov 7. sezona - 14 Smrtonosni ulov 7. sezona - 13 Smrtonosni ulov 7. sezona - 12 Smrtonosni ulov 7. sezona - 11 Smrtonosni ulov 7. sezona - 10 Smrtonosni ulov 7. sezona - 9 Smrtonosni ulov 7. sezona - 8 Smrtonosni ulov 7. sezona - 7 Smrtonosni ulov 7. sezona - 6 Smrtonosni ulov 7. sezona - 5 Smrtonosni ulov 7. sezona - 4 Smrtonosni ulov 7. sezona - 3 Smrtonosni ulov 7. sezona - 2 Smrtonosni ulov 7. sezona - 1 Smrtonosni ulov S7 exposed

(Deadliest Catch), SAD, 2010., reality serija, sedma sezona
7. sezona, 16 epizoda


Tvorac serije:
Thom Beers

Smrtonosni ulov 7. sezona - 18

Doma TV donosi sedmu sezonu reality serije 'Smrtonosni ulov' u kojoj se podiže nova vrsta ribara i odmorena skupina rakolovaca isplovljava u borbu s opasnim i ledenim vodama Beringova mora. Dok se flota mora pomiriti sa strašnim gubitkom kapetana Phila Harrisa, dvije potpuno nove posade izlaze na scenu šepureći se mladošću i zavidnom ambicijom. Hoće li u ovoj sezoni nestati stara neprijateljstva, a nastati neka nova?

Smrtonosni ulov 7. sezona - 15

O seriji:

Ledene vode Beringova mora svake godine mame određenu vrstu ljudi da iskušaju svoj karakter u najsurovijim vremenskim prilikama na Zemlji. Odolijevaju vjetrovima koji umrtvljuju osjetila, golemim valovima i zimskim uvjetima rada kako bi lovili plijen koji stalno izmiče i dio nagrade od 100 milijuna dolara raspisane za njega. Tijekom desetljeća najopasniji radni uvjeti na svijetu sveli su broj tih muškaraca na okorjelu nekolicinu. Ove se sezone podiže nova vrsta ribara i odmorena skupina rakolovaca isplovljava u borbu s opasnim vodama 'Smrtonosnog ulova'.

Smrtonosni ulov 7. sezona - 13U nastavku ribarske sage flota se mora pomiriti sa strašnim gubitkom jednog od svojih najboljih i najkarizmatičnijih članova, legendarnog kapetana broda „Cornelije Marie“, Phila Harrisa. Njegovi sinovi, Josh i Jake, vratili su se nastaviti obiteljsku tradiciju pod teretom tuge, gubitka i potrebe za dubokim osobnim iskupljenjem, a uz njih su i mnogi stari saveznici. „Time Bandit“, „Wizard“, „Northwestern“ i „Kodiak“ vraćaju se na legendarna lovišta rakova koja stavljaju na kušnju odnose između očeva, sinova i braće. Tu su i stara neprijateljstva i suparničke posade sukobljavaju se na kopnu i na moru. Ali u stari sukob ulazi nova krv.

Smrtonosni ulov 7. sezona - 6Dvije potpuno nove posade izlaze na scenu šepureći se mladošću, ambicijom i inovativnošću. Prva je posada „Seabrookea“ koju vodi drski i hrabri 36-godišnji kapetan Scott Junior Campbell, vlasnik crvenog broda koji ima neustrašivu ribarsku taktiku i tragičnu prošlost. Prije dvije godine, dok je bio za kormilom, Junioru je član posade pao preko palube i sjećanje na njegova palog prijatelja stalni je podsjetnik svima na brodu na opasnosti s kojima se svaki dan suočavaju. Na lovištu je i Elliott Neese, samouvjereni i perspektivni pljačkaš Beringova mora i najmlađi kapetan u floti lovaca na rakove. Ima 28 godina i ovo mu je prva kapetanska sezona u lovu na rakove. Zapovijeda hrđavim i trošnim „Ramblin’ Roseom“, starim brodom kojim bi se malo njih usudilo brodariti.

Smrtonosni ulov 7. sezona - 3Dok se oceani podižu i led grize, životi se gube, a karijere završavaju. Sve će nam to pokazati hrabri pojedinci koji se bave najopasnijom profesijom na svijetu i koji još jednom isplovljavaju natrag na more!

Smrtonosni ulov 7. sezona - 17


 


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Navy CIS LA 1. sezona exposed
Navy CIS LA
09.06.2017 / 09:32
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
28.06.2017 / 09:28
Posljednji brod 1. sezona - 11
Posljednji brod
19.06.2017 / 16:32
Prijatelji 5. sezona epizode - 1
Prijatelji
19.06.2017 / 09:33

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se