.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 20. - 24. ožujka

Smrtonosni ulov 8. sezona - 17
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

8. sez., 2. ep. - 20. ožujka

Flota se podijelila i pratimo priče o dva lova. Na području plavog raka kapetani se bore za što bolje pozicije. Na području crvenog raka veteran povratnik ubrzo pokazuje koliko vrijedi, dok član posade drugog broda nestaje u moru.

8. sez., 3. ep. - 21. ožujka

Kod posada dolazi do ozljeda i propusta, a Beringovo more pokazuje svoju mekšu stranu i slabe karike u svim posadama. Kapetani se pitaju koji su članovi posade dorasli zadatku, Time Bandit se oprašta od člana posade koji se nije uspio vratiti.

8. sez., 4. ep. - 22. ožujka

Na pola lova na kraljevske rakove izmorene posade daju sve od sebe kako bi posao obavile kako treba. Broj rakova sve je manji i najslabiji otpadaju. Zapovjednici od najmlađih članova posade traže da odluče: potrudite se više ili otiđite.

8. sez., 5. ep. - 23. ožujka

U drugoj polovici sezone lova na kraljevske rakove divlje Beringovo more jednako troši i ljude i strojeve. Oprema se može popraviti, ali ribari moraju naći zadnje atome snage da izdrže i prežive na mjestu gdje vlada priroda.

8. sez., 6. ep. - 24. ožujka

Sezona lova na kraljevske rakove bliži se kraju i posada Wizarda suočena je s borbom na život i smrt. Član posade srušio se i život mu visi o koncu. Lov na rakove iznenada postaje nevažan jer se bore kako bi preživjeli na opakom Beringovu moru.

 

 

 Tagovi