novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 19. - 23. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

7. sez., 2. ep. - 19. veljače

U cijeloj floti lovaca na rakove u Beringovu moru, loš ulov uzrokuje povišene tenzije i nizak moral, jer prazne vrše režu ljudima zaradu i živce. U nadi da će ponoviti slavne ribarske uspjehe Cornelije Marie, braća Harris i novi kapetan Derrick Ray vade prve vrše u sezoni, ali nalaze samo prazna lovišta i lutajuće pješčane buhe. Neuspjeh ponovno potakne staro neprijateljstvo između kapetana Derricka i inženjera Stevea Warda. Na Northwesternu ambiciozni radnik Jake Anderson dobiva priliku da na kratko vrijeme upravlja brodom, ali se u kormilarnici mora suočiti s vlastitim demonima. Novopridošli brodovi Seabrooke i Ramblin’ Rose na lovištima doživljavaju upravo posve suprotnu sreću: jedan pronalazi velik ulov, dok drugi ne uspijeva uhvatiti ništa. Na Wizardu, kratkofitiljni kapetan Keith Colburn eksplodira kada njegova posada ne posluša njegova naređenja.

7. sez., 3. ep. - 20. veljače

Trećeg tjedna sezone kraljevskih rakova ribarenje ide loše cijeloj floti. Iskusni brodovi i kapetani muče se naći svoj dragocjeni teret dok se loše vrše pretvaraju u prazne vrše. Na Wizardu se dogodi opasna situacija kada član posade zapne u uže. Na Seabrookeu, Scott Junior Campbell prkosi izgledima kada izvuče pune vrše, no ogorčeni ljubomorni zapovjednik palube kvari njegov trijumf. Na brodu Cornelia Marie, Jake Harris dobiva lekciju u upravljanju rakolovcem i vodi posadu prema najvećem ulovu sezone – no raskol između njega i kapetana Derricka Raya pritom se produbljuje. Na koncu, na Ramblin’ Roseu, novi kapetan Elliott Neese shvaća da bi svi njegovi teško stečeni rakovi mogli umrijeti u spremnicima ako ne donese tešku odluku.

7. sez., 4. ep. - 21. veljače

Vrijeme je za svođenje računa dok se novi i različiti izazovi pojavljuju pred flotom rakolovaca na polovini njihove sezone. Novajlija iz Idahoa na Seabrookeu biva grubo suočen sa stvarnošću kada se nađe pred fizičkim i mentalnim zahtjevima lova na rakove. Novopečeni kapetan Elliott Neese radi početničku pogrešku koja skupa košta njega i posadu Ramblin’ Rosea tijekom prvog istovara u njegovoj mladoj karijeri. Frustriran slabim ulovom rakova, Josh Harris se sukobljava s kapetanom Derrickom Rayem, no prekida ih arktička oluja. Brutalno vrijeme prisiljava sve na Corneliji Marie da zaborave svoje razlike i pronađu zaklon. Radnik Jake Anderson dobiva novu priliku donositi važne odluke za Northwestern kad mu se pruži prilika da napravi strategiju za vrše koje se bacaju tijekom boravka u gradu. A na Kodiaku se kapetan Wild Bill Wichrowski mora boriti s pokvarenom dizalicom koja prisiljava njegovu posadu da gura teške vrše, zbog čega jedan od radnika biva izbačen iz stroja nakon težeg pada na palubi.

7. sez., 5. ep. - 22. veljače

U drugoj polovini sezone kraljevskih rakova flota ima slabu sreću. Northwestern zamalo izbjegne sudar u luci prije negoli loši rezultati uzrokuju strašnu svađu između zapovjednika palube Edgara Hansena i radnika Jakea Andersona. Posada Wizarda pronalazi izvor loše karme na brodu i baca ga preko palube, nadajući se da će joj se sreća popraviti. Kapetan Johnathan Hillstrand na Time Banditu odlučuje jako se kockati na jalovu području kako bi našao rakove, dok novajlija na Seabrookeu potpuno odustaje, što kapetana Scotta Juniora Campbella dovodi u tešku situaciju.

7. sez., 6. ep. - 23. veljače

Dok se nastavlja sezona kraljevskih rakova 2010. upitna je budućnost Wizardova radnika Lynna nakon što je zaspao na straži za kormilom. Na Kodiaku iscrpljenost dovodi do ozljeda i sloma sa zapovjednikom palube. Novi vlasnici Cornelije Marie sve su zabrinutiji nakon očajnog istovara što uzrokuje sukob sa zamjenskim kapetanom broda. Nakon samo jednog tjedna ribarenja, novajlija na Seabrookeu daje otkaz zbog čega ga posada prezire. Golemi val zaprijetio je posadi Time Bandita i natjerao njegova kapetana Johnathana Hillstranda da posumnja u sebe.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi