.

 

novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 17. - 21. travnja

Smrtonosni ulov 8. sezona - 21
12.04.2017. 14:05, Doma TV komentiraj pošalji

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.9. sez., 4. ep. - 17. travnja

Na prometnom terenu plavih rakova obračun na pučini između brodova „Saga“ i „Seabrook“ završava neočekivano. Na brodu „Northwestern“ kapetan Sig mora donijeti tešku odluku o bratovoj budućnosti dok posada broda „Time Bandit“ ima blizak susret u False Passu.

Smrtonosni ulov 9. sezona - 3

9. sez., 5. ep. - 18. travnja

Sig se sprema da kapetanovu stolicu preda Edgaru kao kapetanu „Northwesterna“ na prvom putovanju Beringovim morem. Na brodu „Cape Caution“ tenzije između „Divljeg“ Billa i Zacka sve su veće jer se Zack bori s bacanjem udice. U međuvremenu Elliottova prva sezona sa „Sagom“ kreće odlično zbog sklapanja partnerstva sa Scottom Campbellom Juniorom kako bi podijelili unosno područje plavih rakova.

Smrtonosni ulov 9. sezona - 4

9. sez., 6. ep. - 19. travnja

Nakon što se vratio u luku s punim spremnikom, Elliottu Neeseu je krenulo. Brzo iskrcava teret i vraća se na more kako bi se pridružio brodu „Seabrooke“ na unosnom terenu plavih rakova. Međutim, Junior više nije zainteresiran za nastavak suradnje. Scottu Hillstrandu otac i ujak daju težak zadatak kad od njega traže da preuzme kontrolu nad kormilom u potpunom mraku kroz False Pass – osobito opasnom i plitkom području Beringova mora. Na brodu „Wizard“ slavi se kad Freddy objavi posadi da je njegova supruga trudna i pita kapetana Keitha želi li biti kum djetetu. U međuvremenu prva sezona lova na plave rakove Edgara Hansena kao kapetana broda „Northwestern“ počinje ići po zlu kad izgubi trag i vrati se praznih vrša. Tenzije na palubi dostižu vrhunac kad se Jake i Matt počnu svađati zbog Mattova upravljanja hidromehaničkom opremom broda. U žestokoj svađi s Edgarom, Jake se prisjeća da ga je Sig gotovo otpustio prije pet godina zbog svađe s Mattom na palubi i kršenja prvog pravila broda. Jake objašnjava da mu je ponuđen posao na drugome brodu i da je možda vrijeme da krene dalje sa životom. Zaslijepljen bijesom zbog prijašnjeg sukoba, odlazi razmisliti o svome položaju.

Smrtonosni ulov 9. sezona - 2

9. sez., 7. ep. - 20. travnja

Sezona lova na kraljevske rakove bliži se kraju i treba donijeti važne odluke. Kapetani posade vade posljednje vrše iz mora dok se Jake Anderson bori sa svojom odlukom da napusti „Northwestern“, a Josh Harris planira kako će kupiti očev stari brod.

Smrtonosni ulov 9. sezona - 1

9. sez., 8. ep. - 21. travnja

Sezona na snježne rakove 2013. počinje kaotično. Zbog nesreće na brodu „Time Bandit“ posada se žuri prema obali. Jake Anderson ne dobiva toplu dobrodošlicu na svom novom brodu „Kiska Sea“. Gladijatori na Beringovu moru spremaju se za sezonu u kojoj mogu najviše zaraditi.

Smrtonosni ulov 8. sezona - 15

 


 

Ocijeni: 0 glas(ova) 0,0
Glades exposed
Glades
24.05.2017 / 11:07
Navy CIS, 8. sezona
Navy CIS
15.05.2017 / 09:37
Tragovi zločina 3. sezona exposed
Tragovi zločina
17.05.2017 / 08:47
Škorpion exposed
Škorpion
08.05.2017 / 16:12

Pošalji članak

Vaša e-mail adresa:

E-mail adresa primatelja:

Kratka poruka:

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Domatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Domatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Domatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se