.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 16. - 20. travnja

Smrtonosni ulov 11. sezona - 13
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

11. sez., 6. - 7. ep. - 16. travnja

S vlastitim brodom u vrijednosti od 1,5 milijuna dolara i kvotom kraljevske rakovice većom od svih drugih skipera u floti, Elliott Neese sve to odbacuje i pozdravlja se od Smrtonosnog ulova. S djetetom na putu, Jake Anderson muči se zamijeniti Edgara na brodu Northwestern. Keith Colburn pokazuje svojim početnicima tko je glavni na Wizardu nakon što mu je Roger Slosstein postavio ultimatum. Poslije Keith posjećuje početnika Josha Harrisa na brodu Cornelia Marie i preispituje njegovu odluku da ne unovči veliku količinu bairdija.

S flotom podijeljenom između crvene rakovice i bairdija, započela je utrka do cilja. Na brodu Cornelia Marie novi vlasnik Josh Harris čini sve što može da nastavi gdje je njegov otac stao. Uz to što je naučio upravljati brodom u svim uvjetima, preuzima i ulogu izvođenja psina nad ostatkom posade. Na brodu Time Bandit dug i naporan rad da bi se napunili spremnici znači da je golem ulov kapetana Johnathana Hillstranda u opasnosti da umre na vodi. U međuvremenu brod Northwestern pronašao je biomasu, a Jake Anderson očajnički želi nastaviti svoj uspon ka kormilarnici. Međutim, s izrazito kratkim fitiljem, možda je baš on sam sebi najgori neprijatelj.

11. sez., 8. - 9. ep. - 17. travnja

Kapetani se žure napuniti spremnike i završiti sezonu lova na kraljevske rakovice. Kapetan Monte Colburn s broda Wizard bori se održati kontrolu nad posadom i želi da brod nastavi proizvodnju dok je njegov brat odsutan. Sig Hansen na brodu Northwestern želi ispuniti kvotu bairdija dok istodobno kapetana u nastajanju, Jakea Andersona, želi naučiti lekciju. Kapetan Casey McManus s broda Cornelia Marie žuri se dostaviti posljednju pošiljku i uputiti neiskusnog Josha Harrisa u sve poslove prije kraja sezone. Divlji Bill Wichrowski veoma je blizu cilja, samo mora proći Obalnu stražu Sjedinjenih Američkih Država bez zastoja.

Bila je noć prije Božića i na čitavom se moru ništa nije dimilo... Pa, osim 34 m dugog Time Bandita. Umjesto da sezonu lova na opilije započne s ostatkom flote, kapetan Johnathan Hillstrand i njegova novoosnovana neprilagođena posada odlučili su krenuti na Badnjak. Ali Johnovo blagdansko putovanje pretvara se u njegovu najgoru noćnu moru kad neuravnoteženi mornar počne terorizirati brod. Jake Anderson iščekuje rođenje svog djeteta kad mu neočekivani telefonski poziv omete plan. Bivši pomoćni barmen iz Long Islanda pridružuje se posadi broda Cape Caution i dobiva više nego što je tražio. Jedan je novak teško ozlijeđen na palubi, zbog čega dolazi do hitne utrke do luke.

11. sez., 10. - 11. ep. - 18. travnja

Blagdanska se sezona bliži kraju i pritisak se pojačava dok mala grupa lovaca na rakove nastoji steći prednost dok vrijeme istječe. Prolaskom svakog dana bliže su povratku cijele flote, što znači više konkurencije i manje rakova koji se mogu uloviti. Za kapetana Johnathana Hillstranda pothvat da osigura uspješnost sezone ispunjen je problemima. Većinu njih uzrokovao je mornar koji terorizira posadu. S nedovoljnim brojem mornara, skiper se bori zadržati nezadovoljnika na zadatku sve dok ne otkrije da je on meta nasilnika s palube.

Ostatak flote stiže u Dutch Harbor. Nakon groznog prvog puta Andy Hillstrand vraća se na brod Time Bandit da bi stvari vratio u red. Jake Anderson pozdravlja se od ekipe na brodu Northwestern i priprema se zauzeti poziciju kapetana broda Saga. Cape Caution izvodi psinu nad Northwesternom. Josh i Casey kasne zbog opreme. Keith Colburn nada se da će njegov novi novak moći pratiti ritam.

11. sez., 12. - 13. ep. - 19. travnja

Kapetani i posade bore se s bijesnom olujom na Beringovu moru. Golemi valovi udaraju o brod Cape Caution razdirući čelik i drvo dok se svi članovi posade trude spasiti Wizard od katastrofalne poplave. Neiskusni kapetan Jake Anderson uspinje se u kormilarnicu i osjeća gorko razočaranje... Prije nego što ga pogađa jedan od najvećih valova zabilježenih u povijesti.

Siječanj je na Beringovu moru i flota se nastavlja boriti s golemom arktičkom olujom. Za Siga Hansena i neorganiziranu posadu Northwesterna uvjeti zahtijevaju da iskušaju nešto drukčije. Na brodu Time Bandit kapetan Andy ponovno je iza kormila i iako je voljan gurati svoju posadu kroz okrutno more, uvijek postoji cijena koju treba platiti za tu smjelost. U Dutch Harboru Josh Harris i Casey McManus bore se protiv vlastite oluje: gotovo pobunjene posade. Hoće li se Josh napokon ohrabriti i zahtijevati poštovanje? Na Sagi Jake Anderson kreće na prvi put kao kapetan broda... Ali hoće li mu to biti i posljednji?

11. ep. 14. - 15. ep. - 20. travnja

Nakon što desetogodišnja oluja nastavlja bjesnjeti, kapetani se suočavaju s prvim datumima isporuke u sezoni lova na opilije. S praznim vršama na palubi Sage, neiskusni kapetan Jake Anderson nada se zaobići posljednju zapreku Beringova mora uz pomoć bivšeg šefa i mentora Siga Hansena. Kapetan Keith Colburn traži novi teren, a naporan raspored i tempo na Wizardu uzimaju danak novakinji Amy Majors. Kapetan Divlji Bill Wichrowski s broda Cape Caution ide u drugu rundu borbe sa zastrašujućim morem tjerajući brod, svoju posadu, a i samoga sebe do krajnjih granica. Napokon na moru, neiskusni skiper Josh Harris riskira sve bacajući vrše na nepoznat teren na samome početku.

Flota se bliži kraju sezone lova na opilije 2015. godine. Kapetani i posade moraju se boriti sa psihičkim i fizičkim slomovima neizbježnima u surovom životu na Beringovu moru. Odnosi se stavljaju na kušnju, mornari padaju od umora, a od ozljeda ih dijeli samo korak pa kapetani moraju raditi zajedno da bi uspješno završili sezonu.
Još vruće glave nakon što je namjerno ignorirao savjet svoga kolege, kapetan Jake Anderson dobiva novu priliku da se iskupi za pogrešku. Kad početnik odluči se drugi put sukobiti sa svojim saveznikom, brzo će naučiti da gristi ruku koja te hrani može imati velike posljedice.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi