.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 15. - 19. siječnja

Smrtonosni ulov MAMAC - 18
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

5. sez., 10. ep. - 15. siječnja

Igra je preživljavanja dok se flote bore sa žestokom polarnom olujom. Junior puno riskira da bi se vratio u igru. Dva se početnika muče kako bi se uklopila u ostatak svojih posada, a Elliottovi se problemi na kopnu nastavljaju.

5. sez., 11. ep. - 16. siječnja

Flote su preživjele oluju, ali rakovi i dalje ne grizu. Očajni u nastojanju da ispune rokove isporuke, kapetani nemilosrdno gone svoje posade, ali nekim je mornarima dosta maltretiranja. Ako ne zarađuju, neće ni prihvatiti maltretiranje.

5. sez., 12. ep. - 17. siječnja

Posade i izudarani brodovi osjećaju posljedice jedne od najtežih sezona lova na snježne rakove u povijesti. Dok se neki članovi posada bore s potencijalno katastrofalnim kvarovima kako bi ostali na terenu i nastavili loviti, drugi se predaju i odustaju.

5. sez., 13. ep. - 18. siječnja

Na polovici smo sezone lova na rakove i brodovi na najsjevernijim položajima utrkuju se kako bi spasili opremu dok se polarni led spušta na teren.

5. sez., 14. ep. - 19. siječnja

Samo su tri tjedna do kraja sezone lova na snježne rakove i flote se pripremaju na posljednji, konačni napad da bi završile sezonu. Kapetani se bore s vremenom, opremom i vlastitom posadom u utrci prema cilju, ali ništa nije lako.
 

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV! Tagovi