Smrtonosni ulov, 13. - 17. studenog

img placeholder
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

2. sez., 9. ep. - 13. studenog

Cornelia Marie riskira na najtežim lovištima ribe u Beringovu moru. Na Time Banditu je uzbuna jer se brod nagnuo na desni bok. U međuvremenu, brod pozove Obalnu stražu jer je jedna osoba doživjela srčani udar.

2. sez., 10. ep. - 14. studenog

Helikopter Obalne straže pokušava spasiti čovjeka na uzburkanom moru. Paluba Time Bandita postaje opasno mjesto na koje padaju teški komadi leda, dok na Corneliji Marie skiperov sin otkrije strašnu tajnu.

2. sez., 11. ep. - 15. studenog

Kapetan Jonathan zamjenjuje Time Bandit toplijim krajevima. Na Corneliji Marie skiper skupo plati svoju beskompromisnost.

2. sez., 12. ep. - 16. studenog

Kritično bolesnog Phila Harrisa odvoze u Anchorage dok njegov sin Josh ostaje. Na Time Banditu Andy obučava mladog mornara kako biti zamjenik zapovjednika, a ljubomorna ih posada promatra.

3. sez., 1. ep. - 17. studenog

Sezona lova na kraljevske rakove 2010. počinje dolaskom svježe krvi u flotu lovaca na rakove u Beringovu moru. Kapetane veterane izazivaju 36-godišnji Scott Junior Campbell i 28-godišnji novajlija u lovu na rakove, Elliot Neese i ulaze u borbu. Josh i Jake Harris vraćaju se kako bi održali na životu obiteljsku ribarsku ostavštinu, a flota upada u veliku oluju zbog koje su nemoćni kada zbog ozljede kreće akcija spašavanja na olujnu moru.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!

 Tagovi