U bliskoj, distopijskoj budućnosti, svijet je suočen s mogućim izumiranjem ljudskog roda kad žene misteriozno prestanu rađati djecu.

U bliskoj, distopijskoj budućnosti, svijet je suočen s mogućim izumiranjem ljudskog roda kad žene misteriozno prestanu rađati djecu. Nakon što je određen broj zametaka neobjašnjivo uspješno oplođen, održava se nacionalna lutrija za surogat-majke, čime se pokreće lavina zakulisnih političkih igara, zavjera i borbe za kontrolu nad pravom koje je dotad bilo osobni izbor svakog pojedinca, pravom na obitelj.



'Lutrija' je provokativni triler zavjere smješten u 2025. godinu, u ne tako daleku budućnost, kad žene misteriozno prestanu rađati djecu, a otkriva svijet kojem predstoji izumiranje. No nekim čudom 100 zametaka bude uspješno oplođeno pa se održi nacionalna lutrija kako bi se odabralo surogat-majke. Kako se razvijaju sukobi, kontrola i misterij zbog tog važnog znanstvenog uspjeha, vladini interesi i utjecaji počinju dominirati jednim od najosobnijih i najosnovnijih elemenata čovječanstva – pravom na obitelj.

S globalnom krizom plodnosti suočavaju se dr. Alison Lennon (Marley Shelton), briljantna specijalistica za plodnost, čije bi znanstveno otkriće moglo imati posljedice po život i smrt, Kyle Walker (Michael Graziadei), bivši alkoholičar i otac jednog od posljednjih djeteta rođenih u zemlji, James (David Alpay), Alisonin kolega i laboratorijski asistent, i Darius Hayes (Martin Donovan), proračunati vladini dužnosnik spreman upotrijebiti bilo koju strategiju kako bi postigao ono za što vjeruje da je opće dobro.



Gajeći nadu u budućnost čovječanstva u društvu koje postaje sve više distopijsko, Alison se uskoro nađe uhvaćena u složenoj globalnoj zavjeri, gdje je politička korist važnija od osobnih sloboda i majčinstva.

Seriju 'Lutrija', o budućnosti u kojoj se svijet suočava s dotad neviđenom krizom, ne propustite pratiti na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju